Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 493
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 221,556
Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

sadece demir tampon ve portbagaj ile yukseltme lastık. nasıl şekıl vermış yavru suzıye

Etiketler

Merhabalar,

çok yeni bir üyeyim ve olayın en başındayım, yani şu an gıpta ile izliyorum. Fakat araçları modifiye edip bu güzel görüntüleri bizlere yollayan dostların emeğine sonsuz teşekkürler. Allah kaza bela vermeden zevkle kullanmanızı nasip etsin ve cebinize güç versin. Bu arada araçlar üzerindeki ekstaralarla ve yapılan modifiyelerle muayeneden geçebiliyorlarmı ? bunu çok merak ediyorum. bu işin bir usulü varmı acaba ? biraz bilgi verebilirseniz sevinirim. Herkese hayırlı sürüşler dilerim.

İyi akşamlar,
Yanılmanızı istemem, bu başlıkta yer alan fotoların tamamı bizim kullandığımız araçlara ait değil, yurdışı sitelerden alınan fotolar da var. Selamlar.

asem spor' Alıntı:
Bu araç büyük olasılıkla takılmıştır çamura..kendi başına kurtulamaz gibi

Yok abi o sonradan çıkartıldı bir gezide deneyimli abilerimizin başına gelen bir talihsizlik sonra çıkarttılar aracı, ben orda değildim ancak konuyu takip ettim

ByEscobar' Alıntı:
Aracın Arka tamponu harikaymış ya çıkıntılı süper...!
teşekkur ederim yanlız arazide krmak kolay oluyor ama tamiride cok kolay oluyor . ;D tampon macunu ve boya yada ypıştırmayla eski haline dönüyor. ;D

gece yapılan hafif on road resim paylaşmak istedim. [attachment=2][attachment=4]