Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 493
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 221,585

Etiketler

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Yeni GV sahibi olarak ben çok beğendim. Gerçi yurt dışı fiyatı vinçle beraber 1900$ buluyor ama eminim bizde de aynısınısını yapacak yetenekte ustalarımız vardır.

oldukca uğraşılmış,
sanki lambaların ön cercevesi gereksiz olmuş tamponun şaseye binmesi kıvrımlarıda cok başarılı....

araçları bu kadar yükseltince asfaltta kullanmak sakıncalı olmuyormu

Buda benim yeni yaramaz çocuk

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Tempus' Alıntı:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
hayırlı olsun aracınız çok tuttum güzel gözüküyor acaba orjinelden deri döşmemi araç birde bagaj barları olsa süper olucakmış.. ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
hayırlı olsun aracınız çok tuttum güzel gözüküyor acaba orjinelden deri döşmemi araç birde bagaj barları olsa süper olucakmış.. ;D ;D

tesekkurler, evet orjicalden deri doseme. Bagaj bari aramaya basladim bulursam takicam orjinalini

Tempus' Alıntı:
tesekkurler, evet orjicalden deri doseme. Bagaj bari aramaya basladim bulursam takicam orjinalini
tekrar hayırlı olsun inanın kazasız belasız ve bol çamurlarda kullanın en içten dileğim 5 kapı larda orj deri pek bulunmuyor dikkatimi çekmişti ;D ;D hayırlı geziler belki birgün beraber gezeriz............ ;D

cok tesekkurler tabiki gezeriz

Tempus' Alıntı:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
selamlar,
aracınız cok güzel...yandan gelen ince halat bağlantılarını kaportayı delerekmi yaptınız bende kendi aracıma yapmayı düşünüyorum

asem spor' Alıntı:
selamlar,
aracınız cok güzel...yandan gelen ince halat bağlantılarını kaportayı delerekmi yaptınız bende kendi aracıma yapmayı düşünüyorum

teşekkürler, ön bağlantı zaten tampon far korumadan ust bağlantıda tavan yan çıtasına vidalı.

Kürşat beyhayırlı olsun arabanız çok güzel duruyor özellikle ön tampon ve alt koruma çok yakışmış

alto' Alıntı:
Kürşat beyhayırlı olsun arabanız çok güzel duruyor özellikle ön tampon ve alt koruma çok yakışmış

Çok teşekkürler