bu uçuştan sonraki halını merak ettim ya ;D gerçi bu halde bile butun parcalar çikma orda bunlar hacı murat parası olunca cıkma parcaları duşunemıyorum o5 sudan ucuzdur bence ;D
Arkadaşlar servis grand oto bostancı ahmet ustadan duydum ama detayı oda bilmiyormuş, bu pazar ayın 19unda 50küsür arabalık suzukiciler gezisi varmış izmit tarafında bir yerlerde., bu konuyla ilğili bilgisi olan varmı ?nerden toplanılacak nereye gidilecek bilgivarmı
teşekkür ederim. Bu arada antalya imiş yeriniz doğrumudur, ben sık sık gelirim antalyaya, vitaranıza yaptığınız uygulamaları gördüm özellikle mercekli farınızı çok beğendim
teşekkür ederim. Bu arada antalya imiş yeriniz doğrumudur, ben sık sık gelirim antalyaya, vitaranıza yaptığınız uygulamaları gördüm özellikle mercekli farınızı çok beğendim
Teşekkür ederim. Evet Antalya' dayım, bu pazar ki etkinliğe Bölgemizi temsilen bende katılıyorum. Aracımın gelişiminin resimleri suzuki4x4turkiye sitesinde mevcut. Pazar gün ya da yolunuz Antalya' ya düştüğünde beklerim