Suzuki Off-Road fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DECO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,521
Ynt: Suzuki Off-Road fotoğrafları

Gerçekten o kadar güzel fotoğraflar ki insanın içindeki off road enerjisini kat kat arttırıyor.Paylaşım için teşekkürler.Devamını bekliyoruz.

Etiketler

Beyaz samuraideki lastikleri çok beğendim.Acaba kullanıcısı veya bilen kişi marka ve ebat yazabilir mi?Saygılar.

bir karpostallık fotoda benden.5.2 lerin battığı yerde suzi cirit atıp kurtarıcılık yapıyor ;)

kutarıcı suzi ).jpg

Hamdi bey,kolay gelsin.Çamumu bulunca, hepsi çamız kimin ,yatmaya başlamışlar.

Sayın son kral gerçekten bir suzuki ci olarak gururlandım.Paylaşım için teşekkürler.

gokhan5234' Alıntı:
kesınlıkle guzel resım bunu duvar resmı yapmak lazım ;D ;D
freegraf' Alıntı:
Hamdi bey,kolay gelsin.Çamumu bulunca, hepsi çamız kimin ,yatmaya başlamışlar.
kedicik' Alıntı:
Sayın son kral gerçekten bir suzuki ci olarak gururlandım.Paylaşım için teşekkürler.
ben tamamen masumum,bütün suç suzinin ;)

Ulaş çok güzel resimler ellerine sağlık En güzeli ise Armanı çamurdan paketlemen bayıldım bayıldım ;D ;D

2 resimde ben koyayım bari, Ulaş kardeşim herkesin resimmlerini koydu, bende onun arabasından çektiğim resimleri koyuyorum. Herşey şurayada bir bakalım demekle başladı. 1. resim orman içinde bir deliğe girerken 2.resimde o delikten çıkmaya çalışırken 3 aracı birbirine vinçleyip en öndeki Arda kardeşimin herkesi birden vinçlemesi görülüyor. Sonunda ormancı arkadaşların traktörü çekti çıkardı :smiley:

L1100679.jpg

L1100684.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR