Suzuki Off-Road fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DECO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,556
Ynt: Suzuki Off-Road fotoğrafları

Gerçekten o kadar güzel fotoğraflar ki insanın içindeki off road enerjisini kat kat arttırıyor.Paylaşım için teşekkürler.Devamını bekliyoruz.

Etiketler

Beyaz samuraideki lastikleri çok beğendim.Acaba kullanıcısı veya bilen kişi marka ve ebat yazabilir mi?Saygılar.

bir karpostallık fotoda benden.5.2 lerin battığı yerde suzi cirit atıp kurtarıcılık yapıyor

Hamdi bey,kolay gelsin.Çamumu bulunca, hepsi çamız kimin ,yatmaya başlamışlar.

Sayın son kral gerçekten bir suzuki ci olarak gururlandım.Paylaşım için teşekkürler.

gokhan5234' Alıntı:
kesınlıkle guzel resım bunu duvar resmı yapmak lazım ;D ;D
freegraf' Alıntı:
Hamdi bey,kolay gelsin.Çamumu bulunca, hepsi çamız kimin ,yatmaya başlamışlar.
kedicik' Alıntı:
Sayın son kral gerçekten bir suzuki ci olarak gururlandım.Paylaşım için teşekkürler.
ben tamamen masumum,bütün suç suzinin

hayrlı sabahlar, suzi duymasın.

Ulaş çok güzel resimler ellerine sağlık En güzeli ise Armanı çamurdan paketlemen bayıldım bayıldım ;D ;D

2 resimde ben koyayım bari, Ulaş kardeşim herkesin resimmlerini koydu, bende onun arabasından çektiğim resimleri koyuyorum. Herşey şurayada bir bakalım demekle başladı. 1. resim orman içinde bir deliğe girerken 2.resimde o delikten çıkmaya çalışırken 3 aracı birbirine vinçleyip en öndeki Arda kardeşimin herkesi birden vinçlemesi görülüyor. Sonunda ormancı arkadaşların traktörü çekti çıkardı