Suzuki Samurai 1.3i 16v 93 hp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan offroad_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,420

offroad_54

off-road bir tutkudur...VAZGEÇİLEMEZ...!!!
Yer
SAKARYA
işte yeni oyuncağım.... :smiley:

uzun uğraşlar sonunda ortaya çıkarttığımız bu araç hakkında sizlerinde yorumlarınızı almak istedim....

Suzuki Samurai 1.3 16v full enjeksiyon 93 hp

Görüntü039.jpg

Görüntü040.jpg

Görüntü041.jpg

Görüntü042.jpg

Görüntü043.jpg

Etiketler

Ynt: Suzuki Samurai 1.3i 16v 93 hp

Güle güle kullanın...
Herşey çok güzel ve yerinde, gözüme çarpan tek şey o yüksekliğe rağmen tekerlek iz genişliğinin biraz daha arttırılıp yan yatma ve savrulmaya karşı tedbir alınması olabilir....
Bol çamurlu günler...

saolun.....
arazide farklı lastik ve jant kullanıyoruz....jantların ofset genişliğinin fazla olması iz genişliğini arttırıyo savrulma vede yan yatma riskini azaltıyo....

Aracınız çok güzel olmuş. Hardtopta ayrı bir güzel yakışmış güle güle kullanın...

merhaba,

İyi bir suzuki samurai kullanıcısı, hayranı ve değişik modellerini modifiye etmiş biri olarak aracınız güzel olmuş diyorum. Sanırım motoru vitara motoru olarak koydunuz, ruhsata işletirken bir problem yaşadınızmı? Ayrıca arazi şanzumanını sj410 arazisi ile değiştirierek biraz daha tork alabilirsiniz.

varsa yeni resim ve detaylı bilgi vermenizi rica ederim.

teşekkürler,

gökhan

gktango' Alıntı:
merhaba,

İyi bir suzuki samurai kullanıcısı, hayranı ve değişik modellerini modifiye etmiş biri olarak aracınız güzel olmuş diyorum. Sanırım motoru vitara motoru olarak koydunuz, ruhsata işletirken bir problem yaşadınızmı? Ayrıca arazi şanzumanını sj410 arazisi ile değiştirierek biraz daha tork alabilirsiniz.

varsa yeni resim ve detaylı bilgi vermenizi rica ederim.

teşekkürler,

gökhan
çok teşekkür ederim....vitara motoru olarak koymadık kendi motor bloğu üzerine işlem yaptık silindir kapağı değiştirdik vede bi kaç ince değişiklikle bu hale getirdik kendi orjinal motoru olduğu içinde ruhsata işletme problemimiz yoq motor numarası değişmiyor çünkü arazi şanzumanına gelince sj410 şanzumanını taktığımız zamn düz yolda araç 80 km sürati aşmıyo fakat motoru güçlendirdek sonra şanzumanın yetersiz kalabileceği düşüncesindeyiz şuan motor çok güçlü gelebilir buda arazi şanzumanına zarar verebilir vitara şanzumanı koymayı bile düşünüyoruz eğer hasar verirse.... şu haliyle hem asfaltta süratli 4.vites 146 km hıza kadar çıkayo orjinal lastikleriyle hemde arazide çok güçlü oldu sj410 şanzumanına gerek kalmadı yani...

saygılarımla.....

faruk ağbi ve tolga iyi günlerde kullanın, nice keyifli gezilerde beraber olma dileği ile

Hayırlı olsun. Acaba arazide kullandığınız lastik ebadı nedir?

Samurailerde 1.3 suzuki swift gti motoru kullanıldığınıda okumuştum. O motorun sizin bloğa uyumluluğu hakkında bilginiz var mı? Yani blok aynı kalmak sureti ile geriye kalanları değiştirilebilir mi acaba?

herkeze çok tşkr ederimm.......

mergen' Alıntı:
Hayırlı olsun. Acaba arazide kullandığınız lastik ebadı nedir?

Samurailerde 1.3 suzuki swift gti motoru kullanıldığınıda okumuştum. O motorun sizin bloğa uyumluluğu hakkında bilginiz var mı? Yani blok aynı kalmak sureti ile geriye kalanları değiştirilebilir mi acaba?
saolun arazide aracıma kesik ok 144 600/16 ebatında lastik kullanıyorum.....
motora gelince GTİ larla aynı olduğunu duydum fakat biz GTİ ın hiç bir parçasını kullanmadık farklı bir araçtan alıntı yaptık.....
saygılarımla.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.