<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="KARUS" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
KARUS' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Birader burda arkadaşlar bir soru sorup cevap almaya çalışıyor sen neden abuk sabuk cevaplar yazıyorsun hem de bozuk bir Türkçe ile. Konu hakkında bir fikrin yoksa bir şey yazma. Forumda kirlilik olmasın! Saygılar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
"Eleştirmen" karus, yazılan mesaj konu akışı içinde olağan ve durum değerlendirmesi ifade ediyor... kimseyi hedef almıyor... maksadını aşmıyor... ardniyet ve ego tatmini içermiyor... olayları espritüel şekilde değerlendiriyor... eski mesajı aradan alıp eleştiri egonu tatmin etmiş oluyorsun... seninkide ilginç bir tarz oluyor... kirliliği genişletiyorsun... yeni üye olarak baya hızlı gidiyorsun... mesaj sayını beni eleştirmeyle doldurcan galiba... sende konu başlığıyla ilgili az-çok bişiler ifade ederek enerjini harcayabilsen daha pozitif olur bence... kolay olan iş olsun diye eleştirmektir... Mesajlarım kimseye dert olmayıpta belli kişilere dert olması da ayrı bir konu... Kişisel değerlendirme ve tahrik içeren eleştirilerini, sitede "firewall" "modaratör-adminatör"kadrosuna geçersen, özel mesaj olarak yapmak daha uygun olur belki de... açık tahrik olmasın yani... sayende bende açık tahrik ve egona taraf olmak zorunda kalmaktan üzülüyorum...<br />
<br />
Ayrıca, Moderatörlerden ricam, bu tip sorunlu mesajların, benim bu tip sayılan mesajlarda dahil silinmesi, tarafların özel mesaj yoluyla uyarılması, millete reklam olmayalım, milleti de tahrik edip, site huzurunu bozmamış olalım :-\ :-[</div>