Suzuki Vitara 1.6 JLX Karbüratör Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sencene Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,201

sencene

Yeni Üye
Arkadaşlar yardımızıa ihtiyacım var 1.6 3 kapı jlx aracımda karbüratör kapış pompasında arıza var ve parçayı bulamadım nereden temin edebilirim veya tamir takımı bulunurmu

Etiketler
Ynt: Karbüratör Sorunu

ıstanbul cevizlibag e5 e yakın vergı daırelerinin arkasında topkapı iş merkezinin 1. nin arka alt kısmında eski bir karbiratorcü var ateş karbüratör tavsiye ederim yolunuz düşerse bir ugrayın derim.

Ynt: Karbüratör Sorunu

Teşekkür ederim ama sorunu çözdüm galiba depo kapağından kaynaklanıyor depo hava yapınca dönüşten benzin çekiyordu ben kapışta sorun var diyordum ama düzeldi şimdilik bakalım devam ederse dediğiniz yere giderim

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX Karbüratör Sorunu

arkadaslar benimde aynı model bir arabam var benzini çig olarak atıyor rölanteside düstü ..kalkıslarda arac yıkılıyor ..ancak fazla gaz verirsem toparlıyor..lpg de hiç bir sorun yok gayet saglıklı motor ..carbürötürcüye gösterdim ,sadece eksoza baktı tamir takımı degişecek toplam 200 tl istedi ..benim yapabilecegim son care bu mudur arkadaslar beni bilgilendirirseniz sevinirim tsk ediyorum..

benim 93 vitara da aynı. 10 yıldır böyle kullanıyorum. bence hiç elletme.

amigo' Alıntı:
arkadaslar benimde aynı model bir arabam var benzini çig olarak atıyor rölanteside düstü ..kalkıslarda arac yıkılıyor ..ancak fazla gaz verirsem toparlıyor..lpg de hiç bir sorun yok gayet saglıklı motor ..carbürötürcüye gösterdim ,sadece eksoza baktı tamir takımı degişecek toplam 200 tl istedi ..benim yapabilecegim son care bu mudur arkadaslar beni bilgilendirirseniz sevinirim tsk ediyorum..

Lpg takılınca hava filtre girişinin 3te 2si kapatılır. Lpg az havaya gereksinim duyduğu için. Ancak bu durumda benzinde çiğ atması normaldir. Hiç elletmeyin para kapmak isteyen ustalar olabiliyor piyasada..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR