Herkese Selamlar, Suzuki Vitara 2.0 HDI' lere bakıyorum, merak ettiğim konular var. Bu modelin şaseleri de merdiven şase dedikleri tipten öle değil mi? Otomatik şanzumanları mevcut mu? ABS+Airbag+hidrolik direksiyon+Sunroof luları var öle değil mi? 4 kapılı olsun, bağajı büyük olsun yakıtta tasarruf etsin derken araç tercihimde birkaç modele kadar indirdim, yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese Selamlar, Suzuki Vitara 2.0 HDI' lere bakıyorum, merak ettiğim konular var. Bu modelin şaseleri de merdiven şase dedikleri tipten öle değil mi? Otomatik şanzumanları mevcut mu? ABS+Airbag+hidrolik direksiyon+Sunroof luları var öle değil mi? 4 kapılı olsun, bağajı büyük olsun yakıtta tasarruf etsin derken araç tercihimde birkaç modele kadar indirdim, yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba bu aracı kullanan ve incigini çincigini bilen çaglar köker abimizdir sana o ve oguzhan hekımoglu yardımcı olur ama bende senın gıbı araştırdım bu sıtede ararsan bulabılırsın bılgılerını aynı şekılde ilhamı abıde yardımcı olur bnm ögrendıklerim
Hdı çok az sayıdadır
şifreli kontakta sıkıntı var derler çaglar abı bunu chıp tunungle ıptal ettırmış ve 10 hp ekletmış 87 hplık motor 97 hp olmuş ve 1.6 jlx benzınlı ıle aynı guçte muhtemeln tork olarak daha yuksektır hdı
ben bu aracın hıç otomatıgını görmedım duymadım sunroof da görmedım bence sunrooflu alma zzaten bınek araçlarımda vardı en kralı bellı sure sonra su alır
pıyasası yuksek duşmuyor duşuk olanlarda araştırmak lazım
alırsan satabılırmısın muamma dıyorlar sana bıde link verim çaglar abi bana hazırlamış sende faydalan