Suzuki Vitara 2.0 HDI 1998 - 2003

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğaberk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,091

doğaberk

Kamp I
Herkese Selamlar, Suzuki Vitara 2.0 HDI' lere bakıyorum, merak ettiğim konular var. Bu modelin şaseleri de merdiven şase dedikleri tipten öle değil mi? Otomatik şanzumanları mevcut mu? ABS+Airbag+hidrolik direksiyon+Sunroof luları var öle değil mi? 4 kapılı olsun, bağajı büyük olsun yakıtta tasarruf etsin derken araç tercihimde birkaç modele kadar indirdim, yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara 2.0 HDI 1998 - 2003

doğaberk' Alıntı:
Herkese Selamlar, Suzuki Vitara 2.0 HDI' lere bakıyorum, merak ettiğim konular var. Bu modelin şaseleri de merdiven şase dedikleri tipten öle değil mi? Otomatik şanzumanları mevcut mu? ABS+Airbag+hidrolik direksiyon+Sunroof luları var öle değil mi? 4 kapılı olsun, bağajı büyük olsun yakıtta tasarruf etsin derken araç tercihimde birkaç modele kadar indirdim, yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba bu aracı kullanan ve incigini çincigini bilen çaglar köker abimizdir sana o ve oguzhan hekımoglu yardımcı olur ama bende senın gıbı araştırdım bu sıtede ararsan bulabılırsın bılgılerını aynı şekılde ilhamı abıde yardımcı olur bnm ögrendıklerim
Hdı çok az sayıdadır
şifreli kontakta sıkıntı var derler çaglar abı bunu chıp tunungle ıptal ettırmış ve 10 hp ekletmış 87 hplık motor 97 hp olmuş ve 1.6 jlx benzınlı ıle aynı guçte muhtemeln tork olarak daha yuksektır hdı
ben bu aracın hıç otomatıgını görmedım duymadım sunroof da görmedım bence sunrooflu alma zzaten bınek araçlarımda vardı en kralı bellı sure sonra su alır ;)
pıyasası yuksek duşmuyor duşuk olanlarda araştırmak lazım
alırsan satabılırmısın muamma dıyorlar sana bıde link verim çaglar abi bana hazırlamış sende faydalan :D

http://www.suzuki4x4turkiye.com/viewtopic.php?f=77&t=3918&sid=18151d74cd3944dc15db23876ef5ea65

şunu da sölemek isterim hala araştırıyorum kımle konuşsam yanaşma dıyor sebebını sorunca dgişik şeyler sölenıyor ama kullananlar bellı allah kolaylık versın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR