Suzuki Vitara 2001 Otamatik Hub 1 Adet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,759

mezeci_67

Zirve
Yer
kdz ereğli
Yanlış montaj sonrası 1 adet'ini hasarladığım 2001 suzuki'min (önlere 2 adet manuel hub aldığımdan ) orjinal tek hub'ını ihtiyacım kalmadığımdan satıyorum ilgilenenlere . Fiyat: 360TL
Adnan Akgün
Cep tel: 0539 235 03 42

Resimler aşağıdadır.

100_2004.jpg

100_2005.jpg

100_2006.jpg

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara 2001 Otamatik Hub 1 Adet

evet hap ınızı aldıgımızsda test etme ımkanımız vaınırmı cunku otomtık hablar genelde hafız zorlmmayla kronık hastalıgı olan 4 cekerden atma olayını yapıyorr sızde bızde magdur olmayalım bıze ole bır sorunda gerı alabılecegınızı soleye bılırmısınız

ılhan abı tanımıyorum eger tanıyorsan yardımcı olursan sevınırım yabancıya degıl bızım cenk abıye lazım bu arada adnan bey yanlıs anlasılmasın poryalarda genelde hassas arızalar oluyoro nedenle belırtmek ıstedım

Gökhan kardeş son fiyat 350TL olur kargo bana ait resimlerde gördüyseniz suzukilerde çıkan en sağlam hub iç aksamlar komple çelik öbür teki yanlış montajdan hasarlandı. Sizdeki hub resimdeki ile aynı değilse montaj sorunu yaşarsınız sizdekini resimdeki ile kontrol edin aynı ise sıkıntı sok arabaya takıp test edersiniz sıkıntı olursa iade edebilirsiniz. ( montaj doğru olmak kaydıyla.)
iyi geceler.

gokhan5234' Alıntı:
evet hap ınızı aldıgımızsda test etme ımkanımız vaınırmı cunku otomtık hablar genelde hafız zorlmmayla kronık hastalıgı olan 4 cekerden atma olayını yapıyorr sızde bızde magdur olmayalım bıze ole bır sorunda gerı alabılecegınızı soleye bılırmısınız
Gökhan bey hafif zorlama değil ağır olarakta zorlayabilirsiniz akislere kuvvet sorun olursa geri iade sıkıntı yok.

Abi rica ederim. Forumun ilanlar kısmının gittikçe satanbilir kıvamına geldiği şu günlerde, çizgisini bozmamış nadir arkadaşlardan olduğunu bildiğim için, tanımayan arkadaşlara kısacık bir bilgi vermek istedim. Bir aksilik olmazsa kampta görüşmek üzere...

adnan bey ılgınınz ıcın tesekkurler cenk arkadasım adına sordum aracı 2001 ıspanyol hapta ıspanyol benzıyor o sızle ıletısıme gecer

gokhan5234' Alıntı:
adnan bey ılgınınz ıcın tesekkurler cenk arkadasım adına sordum aracı 2001 ıspanyol hapta ıspanyol benzıyor o sızle ıletısıme gecer
Gökhan bey benim araçta ispanyol hub'lar japon otamatik vites'lerin hubları farklı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler