Suzuki Vitara 2004 3K İçin Önerileriniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DARK1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,716

DARK1907

GÜÇ SÜKUNETEDİR...
Yer
BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
Sevgili arkadaşlar; uzun zamandır siteye giremiyordum. Biraz işin kolayına kaçıp sizlere soru sormak istedim.Suzuki Vitara 2004 3K baktım. fiyatı 21.500. 18.500 tl olan aracımla takasa giriyorum.Bu konuda önerilerinizi merak ediyorum.3K nın avantajları veya dezavantajları nelerdir.Bakımları konusunda merakım var, Yedek parça sorunu yaşar mıyım... gibi düşünceliyim.
Şimdiden çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Suzuki Vtara 2004 3K İçin Önerileriniz ?..

güzel araba bakım giderleri yüksek olmayan pek sıkıntı çıkarmayan bi araç tüketim şehir içi 8.5 lt civarı tavsiye ederim düşük kilometrelisini bulursanız düşünmeden alın yeni kasa 1.6 3k da olmayan birçok kabiliyet mevcuttur 4x4H 4x2H ve en önemlisi 4x4L seçenekli profesyonel arazi şanzımanlı

slm benim 2004 model 3k grnd vitara aracım var..zamanım olmadığı için binemiyorum..araç sahibinden com da satılık ilanlarında var..aracın üzerinde goodyear mt ve mıchelin kar tipi olmak üzere 2 adet orjinal çalik cantı ile vericem...ayriyetten yan basamak ön koruma ve navigasyon sistemide mevcut tv dvd mp3-4 çalarlı araç hiç kazası ve değişeni olmayan orj 67000 km civarı bir araç ayriyetten üzerinde atiker marka ruhsata işli birde lpg sistemi mevcut...sahibinden ilan nosu 16601162 nolu ilan bir incele işine gelirse konuşuruz...buradaki arkadaşlarda gene yorum yapacaktır ama özellikle arazi performansı ksa şasi olmasından dolayı daha keyifli...

Mehmet Bey ilginiz için teşekkürler ama aradaki fiyat bayağı çok.Ben 21.000 civarı bakıyorum.Aracınız gerçekten güzelmiş.Hayırlısı olsun.

teşekkürler bu arada araç 46000 km imiş ben yanlış yazmışım...inşallah iyi bir araç bulabilirsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,929
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR