Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan by.mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,237

by.mustafa

Yeni Üye
selam arkadaşlar benim Suzuki Vitara 1994 model 5 kapı ama bir türlü klima filtresini bulamadım nerede bunun klima filtresi(polen filtresi)

cevaplarınızı bekliyorum ...

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?..

olmayan bir şeyi bulma şansınızda yok ,benimki 95 mod bende vaktinde cok aramıştım ,şimdilerde vazgectim sizde öyle yapın bence .üst model grand larda var,

2005 grant vitara da torpido gözünün arkasında...

ben de de 99 moodel vıtara var onda da yok bır üst motellerın de var ama sonradan takılıyomuş ben konuşdum ama daha yaptırmadım fılıtre şartmış sökulup demızlenecek sonra fılıtre eklenecek gazıyla 100tl dediler bana..

bizim araçta polen filtresi yoktu, bildiğim kadar 98 öncesi vitaralarda böyle bir filtre yoktur.

Benim araç 2000 model vitara'dır ve polen filtre bulunmamaktadır. Eğer kalorifer bakımı için soruyorsanız göğüsün komple sökülmesi gerekir.

Polen filtresi, klima ve açık havalandırma motorunun geçiş yaptığı, dışardan gelecek toz ve partiküllerin, araç içine girmesine engel olan hava filtresi benzeri bir aparattır. Genelde torpito altında-arkasında veya öncam alt gögüste olur... olursa hava temiz olur... doğrudan klima sistemiyle ilgisi yoktur...gazıyla hiç ilgisi yok... ustanın biri kekleme yapmış galiba :smiley:

'98 İspanyol montaj 3K JLX aracımda, yanlış hatırlamıyorsam torpido gözünden değiştirilmişti.

99 santana 1,6 jlx var,polen filtresi yok bunlarda,
sadece havayı temizlemek için polen filtresi;böyle bi araçta çokta gerekli değil bence:smiley:

Bendede aynı sorun var 2001 model jlx de bulamıyorum klimayı acınça bir koku geliyor ondan mı acabağ, acabağ yokmu ondan mı bulamıyorum bana göre çok enterasan bir olay, olması lazım diye düşünüyorum klima var filitre yok !!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR