Suzuki Vitara Almak İstiyorum Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barador Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,766

barador

Ana Kamp
Merhaba forum dostları .
Ben de bir vitara almak istiyorum.Bütçem 12000-13000 tl arasında,tavsiye edebileceğiniz bir vitara varmı
Yakıt olarak benzin-lpg,
Vites olarak otomatik düşünüyorum,
Fikirlerinizi yarsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara Almak İstiyorum Önerileriniz

ben o bütçeye göre ne alınır ne alınmalıdır bilmem ama dünden beri kimse bişey yazmaynca senin için bi araştırma yaptım bi tane sana göre araba var.. ilan numarası 17030753 .. bi bak istersen ama arabayı görmediğim için bişey diyemem altında yazanlara göre iyi gibi duruyor

Satılık Vasıta bölümünde bütçenize uygun 5 Kapı arazi için modifiyeli bir Vitara olduğunu hatırlıyorum. Hala satılık mı kontrol etmek lazım.

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.

sizdeki bütce karbiratörlü eski model alınabilecek seviyede ,1993 üstü enjektörlü almanızı tavsıye ederim bütcenizi az biraz daha zorlamanızda fayda var derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR