Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,391

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir.

Hakan biz kapatp gidelim servisi mervisi.... eline sağlık on numara iş çıkartmşsın

Evet hakan abi fren ayarınıda bi anlatsan çok iyi olur benim ön frenler sıkıyo diski onu halletmem lazım;);););)

sahin05' Alıntı:
hakan bey bu kadar tekniği nereden öğrendiniz makine mühendisimisiniz ?

Merhabalar, geç cevap için kusura bakmayın, Makine mühendisi değilim,ancak meraklı ve yaklaşık 25 yıldır mekanik ile ugraşan biriyim, Motor, Şanzuman, Elektronik Elektrik ve Mekatronik konularında iyi olduğumu düşünürüm ve imkanlarım oranında kendi işimi kendim yaparım. ;)

Hakan'ın başka meziyetleride var, çok iyi beyin yıkar, neredenmi biliyorum, ilk tanışmamızda yaklaşık üç dakika sohbet ettik 48 yaşımızdan sonra offroadçu olduk. ;D

ya ne güzel bişey işte ufuk bey maşşallahınız var değil 58'lik 38'lik gibisiniz sanırım offroad'ın bunda payı vardır :smiley:

Offroadpassion' Alıntı:
Merhabalar, geç cevap için kusura bakmayın, Makine mühendisi değilim,ancak meraklı ve yaklaşık 25 yıldır mekanik ile ugraşan biriyim, Motor, Şanzuman, Elektronik Elektrik ve Mekatronik konularında iyi olduğumu düşünürüm ve imkanlarım oranında kendi işimi kendim yaparım. ;)
Hakan bey sizinde maşallahınız var bu işe 18 yaşında başlamış olsanız +25 hiç göstermiyosunuz Maşşalaaah sizde benim gibi her araziye çıktığınızda bikaç yaş gençleşenlerdensiniz sanırım :smiley:

sahin05' Alıntı:
ya ne güzel bişey işte ufuk bey maşşallahınız var değil 58'lik 38'lik gibisiniz sanırım offroad'ın bunda payı vardır :smiley:
Abartmayalım Suat bey 58 değil 48 yaşındayım, offroada yeni başladığım için bundan sonra gençleşmeye başlıyorum :D

Çağlar bu keçeden elinde mevcutmu geçen baktım, sol arkanında değişmesi gerekiyor, kışa hazırlık yapmak lazım.. ;)

Hakancığım, mesajına tatilde olduğum için bişraz geç cevap verebildim. Olympos, adrasan, Çıralı bölgesinde fotoğraf projelerimizle ilgili bir çalışma içerisindeyiz, off rodlu kamplı adrenalinli bir atraksiyon içinde bizim mavi vitaraya Antalyayı gezdiriyoruz (yada o bizi gezdiriyor).
Söz ettiğin parça çok kısa sürede temin ederim ve geldiği aynı gün de arabayı lifte alır değişiriz. Bu arada sana demir off road tamponu ile ilgili sürprizlerim olacak, belki tüm gezenbilir suzukici arkadaşlarımıza da konu ile ilgili yardımlarımız olabilir

Çağlarım sana buradan iyi tatiler her anın tadını çıkar..
Keçe için ve yardım için şimdiden teşekkürler, gelince hallederiz ozaman, sende Suzuki parçaları var veya temin imkanların hızlı sanırım.
Demir tampon konusuda bende merak ettim şimdi, Cidden yaptıracaksan sağlam ve güzel bir tampon bende isterim. Levent'ede lazım zaten..Al işte şimdiden 3 adet sipariş oldu sana :smiley: dönünce yaptıralım cidden. Keçe değişimi içinde Kışa hazırlık 3 Vitaranın (Benimki,Levent ve Seninki) keçelerini kontrol edelim zira biz suya girince , suda araca giriyor :smiley: ..görüşmek üzere..slmlar..

Hakan abi ön keçeleri nereden temim edebiliriz. Benim ön diff. su doluyor devamlı :smiley:

Koraycım ya ön aksları söküp bakıcaz yada Çağların orada arka keçeleri değiştirirken(Kışlık bakım hazırlıkları) bu arada önleride sökücez Çağlar araç tamir sektörünün tam ortasında biri bir iki telefonla parçaları buluyor kereta :D bizde uğraşmamış oluruz..koştur koştur zaten zamanım yok. Bu kez tüm bakım işlerimi Çağları yıkıp anahtar teslim iş yaptıracam...Gezme kısmını fotoğraflayıp anlatırım artık... ;D ;D Şaka bir yana bende söktügün zaman sanayileri dolaşıyorum, yada Çağlar Hocam hallediyor, arazileri dolaşıyorum.. ;)

Sen kısa yolu bulmuşsun abi ;D ;D Bende askere gidene kadar doya doya söküp takıcam arabanın heryerini ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR