Suzuki Vitara Bisiklet Taşıyıcı Aparatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kedicik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,245

kedicik

Gelişimin Temeli Değişimdir..
Herkese iyi akşamlar.Arkadaşlar Vitara aracında, bisiklet taşıyıcı aparat kullanan var mı acaba?Normal piyasalarda satılan olabilir mi yoksa yaptırmak mı lazım?Tatile giderken bisikletimizi taşımayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara Bisiklet Taşıyıcı Aparatı

merhaba

thule marka bisiklet tasiyicilari isinizi gorecektir . sayet ceki demiriniz varsa xpress modelleri ile 3 bisikleti bile cok rahat tasiyabilirsiniz. linki

http://www.thulepartner.com/default.asp?islem=thule&id=32

[attachment=1][attachment=1]

2.jpg

Sayın hudev ve ss74 ilginize teşekkür ediyorum.İlgili siteyi inceledim.Yararlı ürünler olduğunu düşünüyorum.

Maalesef Yeni Bosnaya uzağım.Teşekkür ederim.Olmazsa iyi bir demircim var bisiklet taşıyıcı aparatı ile birlikte farklı bir tarz yaptırmayı düşünüyorum.Yaptırabilirsem paylaşırım.

Arkadaşlar,
konu ile pek alakalı değil ama bende bisklet aparatı gibi bir aparat yaptırarark stepneye taktım.yaklaşık 4 kg bir yük binecek stepneye..sizce bu yükten dolayı ciddi sorun yaşıyabilirmiyim .kapı veya kaportaya bir zarar gelirmi?
teşekkürler

Aydın

Benim görüşüm sadece 4 kg lık bir yükün hiç bir zararı olmayacağı yönünde.Çünkü jant teker zaten 20 kg gelir herhalde.Orda gerçekten güçlü bir taşıyıcı var çünkü.Ben bu sitede görmüştüm fakat yerini tam hatırlayamıyorum.Taşıyıcının arka kısmından çıkan ve üzerinde benzin yedek bidonu, ayrıca bir tüp ve sepet vardı.

Çok özür dilerim 40 kg olacaktı..yanlışlıkla 4 kg yazmışım.

Benim korkum aracın arazi yollarında sarsıntıda zarar göreceğidir.
Bu konuda önerisi yada bilgisi olanlara verecekleri cevaptan ötürü tekrar teşekkür ederim.

Aydın Özdil

Aydın bey,
Ben 1.90 boyunda ve yaklaşık 100 kg geliyorum tavana çıkarken stepneye çıkıp öyle çıkıyorum yukarı aracım vitara V6 jantları sizinkinden muhakkak ağırdır sebebi 16 jant olması lastiklerde büyük bfg a/t ama sizinki gibi 4 adet civata tutuyor bizdede sistem aynı rahat olun hiçbirşey olmaz 40 kgdan yeterki sağlam yapın montajı yolda sorun olmasın...

aydın bey selamlar.
bence istepne ve artı 40 kg yük arka bagaj kapısının çok çabuk deforme olmasına sebep verir.zaten 2000 model altı vitaraların çoğunda menteşelerinin bozulması sonucunda kapılar atık bir şekilde yerine oturuyor.ben kendi aracımı söktükten sonra iç sac ile dış kaporta sacını birbirine bağlayan ayaklar var.bu ayaklar mastikle iki sacı birbirine tutturulmuş olup benimkiler kopuktu ve ben tekrardan mastikle birbirine bağlantı yaptım.engebeli arazide veya bozuk yollardaki kullanımınızda bu 40 kg mlık fazlalık neredeyse seyir esnasında 100 kg dan bile fazla darbeye maruz bırakabilir.çabuk dağılan bir bagaj kapısına sahip hale gelebilirsiniz.bence en azından işin ustasını bulup iyi bir takviye yapmanızdır.

SN.ARKADAŞLAR BİSİKLET TAŞİMA DA ÖNEMLİ DURUM.TAŞİMA ESNASINDA ÇİZİLLMELERE DİKAT DERİM.YA TAŞİMA APARATI.YADA BİRDEN FAZLASINI AYNI APARAT İLE TAŞIRKEN BİRBİRLERİNE ZARAR VERİYORLAR.BİRDE EŞEĞİ SAĞLAM KAZIĞA BAĞLAMAK GEREK .SELAMLAR.

carbon denilen malzemeden imal edilen bisikletler var 3-5 kg geliyor fiyatları vitara ile aynı . (balık olta kamışının malzemesi)

aliminyum -tıtanyumdan imal edilen kalite bisikletler 13-15 kg gelir yaklaşık 1000 tl civarıdır .

demir su borusundan imal edilen fiyatları 150 -750 tl arası degişen bişikletleri terazide bir tartmalı derim en az 25-30kg gelir yanyana 2-3 tanesi ise ciddi agırlık yapar ,,bahsi gecen 50 tl lik aparatlar 50-100 kg yi taşımaz .

ceki demiri üzerine yük bndiren özel bir şey tasarlayıp vitaraya özel demircide yaptırmalı . ;)

şaka bir yana otobanda 100 km ile giderken arkanızdaki 3 bişiklet yola sacıldı ne ler olabilir bir hesaplayın .tarihe gececek bir büyük kazaya sebeb vermekten ödüllendirilip uzun bir tatile bile yollanabilirsiniz . :D

50 tl lik aparatlar dan aldım biraz egdim büktüm tampona bir ucu digeri istepneye yük binecek şekilde yeniden yaptım ettim bir türlü güvenip takamadım , :(

Cenk Bey,hudev çok teşekkürler yorumlar ve bilgileriniz için.
Selamlar..
Aydın Özdil

bende bakıyordun bitane bu bilgilerin ışığında yaptırmaya karar verdim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR