Suzuki Vitara Ekipmanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eksperoto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,162

eksperoto

yinede yaşamak herşeye rağmen
Yer
istanbul
Web
www.eksperoto.com
arkadaşlar merhaba tayfun abimizin aracındaki mekanik arızalardan dolayı tamiri pahalı olduğundan
aracındaki ekipmanları parça parça vericektir araç ikitelli org. san. bölgesindeki eksperoto da bulunmaktadır.
aracın üzerindeki parçaların bazıları

1- 5 adet jant lastik wrangler mtr 235-85-16
2-safari snorkels
3- warn vinç 9500 libre ön demir tamponu ile beraber
4-arka demir tampon çeki demiri ile beraber
5-hedars 1.6 16 valf motorlar için
6-ön amartisörler için kule gergisi
7-yükseltme kiti "tam takım olarak aracın üzerinden sökülüp verilecek"
8-warn aks hubs
9-tavan rolcags
10-arka defransiyel kilidi "defransiyel ile beraber 6/35 "
11-atiker marka sıralı sistem lpg

aracın resmi aşağıda

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara Ekipmanları

DSC00098.jpg

Serkan bey ön-arka vinç tamponlarına (çeki demiri hariç) ve yükseltme kitine ne kadar istenir acaba?

parçaları satılık olan vitaranın parçalarının fiyatını öğrenebilirmiyim.teşekkürler

eksperoto' Alıntı:
arkadaşlar merhaba tayfun abimizin aracındaki mekanik arızalardan dolayı tamiri pahalı olduğundan
aracındaki ekipmanları parça parça vericektir araç ikitelli org. san. bölgesindeki eksperoto da bulunmaktadır.
aracın üzerindeki parçaların bazıları

1- 5 adet jant lastik wrangler mtr 235-85-16 takımı 1000 tl
2-safari snorkels 500tl
3- warn vinç 9500 libre ön demir tamponu ile beraber 1250tl
4-arka demir tampon çeki demiri ile beraber 400tl
5-hedars 1.6 16 valf motorlar için 400tl
6-ön amartisörler için kule gergisi 250tl
7-yükseltme kiti "tam takım olarak aracın üzerinden sökülüp verilecek" 500 eoro
8-warn aks hubs 400 tl
9-tavan rolcags 500tl
10-arka defransiyel kilidi "defransiyel ile beraber 6/35 " 1250tl
11-atiker marka sıralı sistem lpg

aracın resmi aşağıda

Slm. Yükseltme kitinin markasını öğrenebilirmiyim. Carmini yada fourart ın yükseltme kitimidir.

Ayrıca son fiyat nedir bu kitin araçtan sökme işçiliğide olacaktır.

Bilgi verirmisin...

Aracın bir önceki sahibi olarak LPG sisteminin 5000-6000 km. çalışmış sorunsuz, triger kayış setinin 1000 kilometre kullanılmış, marş motorunun 0'a yakın Grand Vitara marş motoru olduğunu, arka difransiyelin 500 kilometre önce ayna mahruti ve bütün bilyalarının sıfırlandığını ekleyeyim.(sadece sıfır ayna mahrutiye 600 TL vermiştim)

Serkan belki motoru komple satacaksın ama yine de yardımcı olur diye yazdım.

Vinci bilsem ben alırdım. Bir sene önce 1200 TL verdiğim XD 9000 I'ye tekrar aynı fiyatı verip. :smiley:

arkadaşlar merhaba yarışlardan çekildiğim için elimdeki vitara parçalarını satıyorum ve (1 tane yürüyen vitarayı satıyorum PARÇA PARÇADA OLABİLİR.)
1 adet 4x4 fourart yükseltme kiti eksiksiz 1000 TL ;arka kilit; 400 TL 2001 otomatik vitaradan çıkma arka difransiyel akslarla beraber mahruti oranı(5:12) 1500 TL; 1 adet otomatik şanzuman 1000 TL ,2 adet arazi şanzumanı tanesi 800 TL; 1 adet düz şanzuman 1000 TL,ÖN AKSLAR 600 TL; 4 tane otomatik hub çifti 500 TL
şaftlar,orjinal alt takım 2001 den çıkma orjinal çelik jantlar,97den çıkma orjinal çelik jantlar.klima,kalorifer airbaglar, aklınıza gelecek vitara parçalrının hemen hepsi elimde mevcuttur.ayrıca 97 vitarayıda yarışlardan çektim normal haline çevirmek isteyen bi vatandaşa verdim normale çevirmeye çalıştık ödemeden dolayı vermekten vazgeçtim.ikaporta boyası yeni yapıldı orjinal alt takımı takıldı şanzumanlar sorunsuz ön difransiyel döküm kilidi söktük.
rollcage'i kestik içi eksik kaldı tabi.yarışa çevirmesi daha kolay. bu şekilde satamazsam parça parça satıcam motoru orjinal 127000 km de motoru isteyen arkadaş önce gelip dener söker alır.motoru tek satıcam.. 0541 316 06 61 SERKAN GENÇ
DÜZ VİTES WRANGLER 4LT yapmayı düşünüyorum satan olursa ilgilenirim.95 modele kadar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR