Suzuki Vitara Hard Top Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuzen_adam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,044

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara Hard Top Yapımı

selamlar koray bendede bir samurai var ve bende hard top düşünüyorum fikrini alabilirmiyim

birde bişiy sorucam burdan resim göndermeye çalışıyorum sürekli hata veriyor resimlerin çözünülürlüklerinide düşürdüm sebebini bilen varmıdır

Mesaja attach file yapacaksan 250 Kb'den küçük olmalı, veya photo bucket'e yükleyip mesajına link verebilirsin. ;)

Koray, sen aracın adını arazimoto yerine azimoto olarak değiştir bence, tebrik ediyorum seni güle güle kullan..

olcay incirci' Alıntı:
selamlar koray bendede bir samurai var ve bende hard top düşünüyorum fikrini alabilirmiyim

Merhaba Olcay bey samurai hard top için eğer harcicak zamanınız, yapacak yeriniz ve birazda beceriniz varsa kendiniz yapmanızı öneririm, inanılmaz zevk veren birşey. Ama satılık olarakta vardı sanırım 2. el hard top tavan görmüştüm araştırmanızda fayda var.

ufuk28' Alıntı:
Koray, sen aracın adını arazimoto yerine azimoto olarak değiştir bence, tebrik ediyorum seni güle güle kullan..
Hehehe. Sağol Ufuk abi... Bakalım aklımda bulunsun sticker yaptırırken arazimoto bi sette azimoto yaptırırım:smiley::smiley:

Koray İspanyol Üretim Vitara ,İspanya diger ülkelerde Santana PS300 Modeli olarak satılır...Senin hard top yapımı için fikir verebilir..

Santana.jpg

Sağol Hakan abi. Gördüğüm bütün örnekleri topluyorum, her seferinde yeni bir fikir ediniyorum. Bir dahaki sefere inşallah çok daha güzel olucak inşallah

Koray pazar günü yarışlarda aracını gördüm, yanına gelip tavanı inceleyecektim o sırada sen hareket ettin yetişemedim, ama görüntü gerçekten iyiydi, eline sağlık..

koray bey valla yapanların ve emek harcayanların ellerine sağlık hakikaten mükemmel olmuş sizin gibi böyle zaman ayırıp harika işler çıkaran kişilere imreniyorum. ellerinize sağlık

Koray kardeşim gerçekten emeğine eline sağlık.Tamamladığın an görüşelim biir tanede ben isterim.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR