Suzuki Vitara Hava Akış Debimetresi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gardiyann14 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,829

gardiyann14

Yeni Üye
arkadaşlar arkadaşımın ve benim aracım aniden bozuldu sonuç olarak sıkıntının hava akış debimetresinde oldugu sonucuna varıldı ama bulundugum şehirde suzukinin servisinin olmaması problemimi iyice büyüttü elinde olan yada nerede bulabileceğimi bilen arkaşlardan yardım bekliyorum

Etiketler
Ynt: suzuki vitara hava akış debimetresi

selamlar.öncelikle bende şüphelendiğim ama arızalı olmayan parçanın çıkması olduğunu söyleyen arkadaşımız 4L (ÇAĞLAR KÖKER) ile irtibata geçiniz.eğer başka birine vermediyse kendisinde birtane vardı.

Ynt: suzuki vitara hava akış debimetresi

teşekkür ederim çaglar beye forumdan ve mailden ulaşmaya çalıstım ama bir sonuç alamadım

Ynt: Suzuki Vitara Hava Akış Debimetresi

bende 98 suzuki vitara var bende hava akış metre problemi yaşadım istanbulda bir kişiyle irtibata geçtim ve çıkmasını buldum dediğim olam 1 sene önce gerçekleşti ben arabamı istanbulda yaptırdım eğer öyle bir imkanın warsa irtibata geçebilirsin benimle sana gerekli telefonları weririm

çağlar beye ulaştım sagolsun yardımcı oldu bu arada ögrenmek istediğim elinde vitara için 4 tane fazla jant olupta satmak isteyen varmı?

evet debimetreyi monte ettikten sonra lpg sisteminide değiştirdim (debimetreyi patlatan lpg sistemiydi) şuan cok memnunum

Hocam geçmiş olsun diycem geçmiş zaten. LPG sistemini nasıl degiştirdin aynı sorun bendede varda.

eski lpg kitini taktırdıgım firmaya farkını vererek sıralı sistem taktırdım 13.04.2010 tarihi itibariyle km de 190-200 kuruş arasında yakıyor eski sistem 250 tl yakıyordu cıkarttırdığımda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri