Suzuki Vitara Ön Amortisör Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zopa27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,917

zopa27

Ana Kamp
Yer
HANIM KÖY :))
dün aracımla stabilize yollarda giderken sol önden garip bi gıcırtı gelmeye başladı. aracı kontrol ettiğimde o taraf amortisörün hiç esnemediğini gördüm. patlamış galiba. değiştirmem gerekiyor. servisi aradım tek amortisör için 470 lira istediler sağ-sol+işçilik 1000 lira dediler. erzurumda yalnızca serviste parçalar var internet üzerinden nerede bulabilirim veya bildiğiniz servislerde var mıdır? varsa bu servislre nasıl ulşabilirim.
şimdiden tşk. ederim

2003 model suzuki vitara 1.6 wagon jlx

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara Ön Amortisör Sorunu

tşk. ederim experoto abi ben internetten sıfırını http://www.otoyedekparca.com/Markalar.php?&marka_id=271&kategori_id=31 sitesinde 206 milyona buldum ama aracıma olur mu olmaz mı olmazsa iade edebilir miyim bilmiyorum. buradaki istanbullu vitaracı abilerimiz muhakkak güvenilir servisler biliyorlardır. bana tavsiye edebilecekleri servislerin adreslerini veya onların önerilerini bekliyorum. 2. el almak gibi bi niyetim yok. tekrar tşk. ederim

Suzuki Grand Oto ya bir sorun 0216 575 77 22.

Birde sanayide amortisörcüler 1 sene garantili tamir yapıyorlar tanesi 20 - 30 lira birşeydi en son.Bir kaç arkadaşım bu yolu denedi ve uzun süredir şikayetleri yok.

monroe adventure 4x4 düşünüyorsanız ben grand vitara için 4 adetini yaklaşık 5 ay kadar önce 290 tl'ye almıştım. ilgilenirseniz özelden mesaj atın yönlendireyim şu anda fiyat nedir bilemem ama sizin belirttiğiniz fiyat ile arasında uçurum olduğu kesin

erenataç abi yarın erzurum sanayide şansımı tekrar deneyecem. bişey çıkmazsa verdiğin numarayı arayacam çok tşk ederim ilgilenip cevap yazdığınız için

Rıca ederim umarım sorununuzu bir an evvel halledersiniz.Size tavsiyem servisten uzak durmanız olacaktır.Altuncu57 arkadaşımızın yaptığı gibi daha verimli ürünleri dışarıdan daha ucuza alabilirsiniz.
Eğer tamir yoluna gitmek ister ve tamir eden birini bulamazsanız Ankarada amortisör tamiri yapan yerlerle konuşup size bilgi verebilirim.Siz orada amortisörlerinizi söktürüp buraya kargolarsınız,burada tamir edildikten sonra tamircide size kargolar.Ama amortisör ağır malzeme kaç para kargo masrafı çıkar bilmiyorum..Yardımcı olabileceğim bir nokta varsa seve seve yardım ederim.

tamir işi tat vermez pek .tecrübe ile sabittir.ama tamir ettireyim dersen ist. maslak namiştain var .nizamettin usta yardımcı olurum .bu arada monroe amortisörleri aldığım firma maslakta markanın önde gelen satıcılarından .1 yada 2 yıl garantili olması lazım .telefonunu öğrenip yazacağım birazdan

selam harun arkadaşım.
sayın erenatac bey size en güzel alternatifi vermiş. bende ön amortisörlerin çiftini 4 yıl önce değiştirdim şu anda sorun yok.orjinali tanesi 280 idi ben monreo çiftini 180 tl ye aldım.tavsiye eden ve takan suzuki servisiydi.ama servisin ismini burada veremem.hiç düşünmeden sipariş verebilirsin.vede garantili.tamir işlemine hiç girme bence.saygılar.

2 gün önce adını hiç duymadığım şimdide hatırlayamadığım(çok tuhaf bişeydi yepiko gibi :smiley: ) bi amortisör taktırdım. servis tanesine 435 dedi çiftini işçilik kargo dahil çiftini 425 e taktırdım. yardımcı olduğunuz için tşk ederim. ama bu servis işi beni üzdü.suzuki servisinin suzukicilere yaptığını çorumlular yapmaz ya :D (sözüm meclisten dışarı)

bence yine de çok para vermişsiniz . hayırlısı olsun .size özelden mesaj atmıştım amortisör ve firma hakkında .keşke bir görüşseydiniz .güle güle kullanın ...

Bilgi olması amacı ile yazıyorum: Amortisör tamiri denen olay bildiğim karaı ile BUgün kullandığımız araçların hemen hemen tamamaaında kullanılan gazlı amortisörlerin kesilip içine 20w 50 motor yağı yada 90 numara yağ konulup tekrar kaynatılıp tesfiye ve boyanmasından ibarettir.

Amortisörleriniz hayırlı olsun güle kullanın . Monroe adventure serisi, hem bilinen hemde çok kaliteli bir seridir fiyat olarak da iyiyimiş, keşke daha avantajlı bir fiyat ile monroe değerlendirseydiniz

valla acelem vardı onun için paraya kıydım malesef. amortisörü taktırdığım gibi yola çıktım zaten. erzurum giresun ordu ertesi gün trabzon erzurum tekman 1100 km yapmışım yaklaşık. amortisöre verdiğimden daha fazlasını benzine verdim. o an öyle gerekti ama bi daha abilerimin verdiği tavsiyelere uyacam :smiley: mesajdaki numarayı kaydettim benim araba bana daha çok masraf çıkarır daha. yollar kötü şoför dahada kötü :smiley: asfaltta kağnı gibi gitsede seviyorum arabamı :D

bişey daha soracam ben. sis farı ve ön koruma demiri taktıracaktım ama ön koruma demirinin 180 lira cezası varmış ondan vazgeçtim şimdi yalnızca sis takacam. nereye ve kaç tane taktırmam daha uygun olur. tampon üstüne mi yoksa tavan çitalarının arasına bi çita attırıp onun üstüne mi taktırayım

Bu sorunuz için ayrı bir konu açarsanız daha uygun olur.Hem daha fazla cevap alırsınız hemde forumumuz düzenli kalır.

bu monroe amortisörü alabileceğimiz bayinin telefonunu verebilirmisiniz.Ben mersindeyim kargoyla yolluyorlarmı.bide benim aracım 98 model suzuki vitara bu amortisörler uygun olurmu aracaıma.ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Forum kurallarına dikkat eden, üyelerimize ilgi gösteren sorularına cevap verip yardımcı olan ve yerinde yönlendirmeler yapan tüm arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim. ;)

Hakan Irıklı
Off-Road Yönetim

erenatac' Alıntı:
Bu sorunuz için ayrı bir konu açarsanız daha uygun olur.Hem daha fazla cevap alırsınız hemde forumumuz düzenli kalır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR