Ynt: Suzuki Vitara Şanzıman Yardımı
Offroadpassion' Alıntı:
Exper oto ,Yıldız Oto arkadaşlar süpersiniz. Destekleriniz ve yardımlarınız için tşkler.
Çıkma şanzuman için bende 1250YTL gibi bir fiyat duymuştum. Tabi fiyatlar değişkendir herzaman.
Degiştirmeden önce Suzuki Grand Oto Battal veya Ahmet Ustayla bir görüşün 0216 575 77 22 iyi bir servis ve mütevazi insanlardır.
Gezenbilirden Hakan Irıklı telefonuzu verdi, diyip durumu anlatın belki bir öneride bulunurlar.
Geçmiş olsun ve kolay gelsin.
Hakan merhaba iyisindir inşallah...
Abi benim vitaranın şanzıman bilyeleri dağılmış, 5. nci vites dişlisi bitmiş, grup mili bitmiş, manifoltta kasma var, ön fren balataları sıyırmış...
abi aracı aldım alalı daha ilk defa bu bakımları yaptıracam, bir de hiç bakım yaptırmadan 12 bin km. dir kullanıyorum ma yolda kalmadım şükür..
Asıl konu şu; aşağıdaki kalemlerin tamamına bir ücret ödeyeceğim, senin bu konudaki değelendirmeni merak ediyorum... SUZUKİ GRAND OTO'ya gittim öncelikle fiyat aldım;
1- Şanzıman grup mili temiz çıkma ile değişecek,
2- 5.nci vites dişlisi çıkma temizi ile değişecek,
3- Tüm şanzıman bilyeleri değişip, bakımları yapılacak,
4- Manifolttaki kasma gerekirse kesip tekrar kaynatma ile giderilecek ve contalar tamamen değişecek,
5- Ön koruma demirine 2 adet sis lambası takılacak,
6- Arkaya kapak üstüne suzuki yazısının hizasına 1 adet stop lambası takılacak,
7- Ön Fren balataları değişecek diğerlerinin bakımı yapılacak,
8- Sol fren hidrolik borusu bitmiş yenisi takılacak,
9- Ön cam hariç diğerleri cam filmi ile kaplanacak,
10-Seninkine benzer bir kafes bagaj sistemi ve üzerlerine 5 veya 6 adet sarı sis lambası takılacak..
11-Camlara rüzgarlık takılacak...
12-Ön farlar aşırı zayıf, bu yüzden iki adet yüksek aydınlatmalı lamba ile değiştirilecek,
13-Hidayet Adana'ya bayrama gidecek
Yukarıda saydığım 13. madde hariç tüm işlemler için işçilik içinde yaklaşık 2000 YTL gibi bir tutar vereceğim... Bu artı eksi 100 olabilir...
Sence yukarıdaki bakımlar için vereceğim mebla çok mu fazla?
Araba çok hor kullanılmış ve bu km ye kadar böyle bir bakım ilk defa yapılıyor, uzun yıllar da binmeyi düşünüyorum inşallah ama sormak istedim yine de...
Grand Otodaki arkadaşlar gerçekten de yardımcı oluyorlar sağolsunlar... ama tabi ki senin de fikirlerini almak istedim, fikirlerini ve eklemek istediğin konuları bekliyorum Hakan, sevgiler...
Grand Oto ya