Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amigo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,715

amigo

Carpe Diem !
Yer
ADANA
Selam arkadaslar 1994 model 3 kapı Suzuki Vitaram var aracımın, tavanı arac yururken cok sallanıyor. Yani düz bir teneke gibi yalpalıyor kaportacıya goturdum tavanı içten ve dıstan kontrol edip iç döşemeyle tavan arasını silikonla yapıstımakla bu olayın çözülecegini söyledi, sizce mantıkllımı ? deneyimli arkadaslardan yardım rica ediyorum teşekkür eder saygılar sunarım.

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum

slm hakan cok tesekkur ederim.yarın yaptıracagım iyi çalısmalar..

benim de 99 model grand vitaram var aynı sorun bende de var.. silikon falan yaptırmadım ama silikondan kaynaklandığna eminim.. içi boş ve bastırınca yapış yapış bi his veriyo ve vıcık vıcık sesler geliyo :smiley: naapsam bilmem

slm hakan beyin anlattıgı gibi arkadaslar usta tavanı soktukten sonra tavan kuşagı diyor usta 10cm eninde 80 cm boyunda metal bir sac tam 6 yerinden kırılmıstı oksijenle kaynattıktan sonra sac ın tavana degen yerlerinede süngerleyip yapıstırdı .toplam süre 1 saat 50 tl simdi tık yok tavanda ...

benim arabada öle bir kaza yok takla falan da atamadım nasıl kırılcak ki tavandaki? acaba eskiyip kırılabilen bişey mi bu kadar basit mi yani?

slm bu tavan sorunu genelde araziye cıkan araclarda olurmus kaza falan oldugu için degil iç tavan dösemesini söktügünüzde görürsünüz tavan kusagını basit bir olay..iyi günler..

hmm ben araziye de çıkmadım aslında ama bence araç eskidikçe böyle çürümeler oluyordur 99 model benimki.. aslında başka hiçbiryyerinde en ufak bir problem çıkarmıyor orda çürüme olması da saçma.. bence o tavan yapıştırıcısını dandik yapmışlar suzuki fabrikaları :smiley:

slm arkadaşlar bayramınızı kutlar saygılar sunarım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri