Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende suzıki vitara XL 7 var bu aracı sadece binmek amaçlı aldım hiç arazi tecrübem olmadı 20 TD motoru var bu konun hakkında bilgi olan arkadaşlar yardımcı olan olursa sevinirim.
Benim bilgim teorik anlamda, pratik anlamdaki bilgiler tabii ki en iyi sizden gelecek. Bu motor PSA grubunun (Peugeot-Citroen) DW10 kodlu dizel motoru. Şimdiye kadar Citroën Xsara ve Xantia ile Peugeot 306 ve 406, Fiat ve Suzuki tarafından kullanıldı. Aynı motor Ford ile beraber daha da geliştirilerek yakın zamanda Cmax, focus ile Volvo C30/S40/V50 ile Peugeot ve Citroenlerde de kullanıldı. Tabii kullanıcı olarak asıl bilgileri, avantaj ve sorunlarını en iyi siz bilirsiniz. Biz de sizden bu bilgileri bekliyoruz
Ben de ilgi duymuştum bir aralar ama motor üskaputundaki havalandırmadan içeriye giren yağmursuyu enjektörlerlere gelerek kaynama yaptığını duydum. Bu konuda forumda arama yaparsanız bilgiye ulaşabilirsiniz. 20.000km'de bir enjektörleri kontrol ettirmeniz lazım.
aracınız normalden biraz uzun ve agırdır dolayısı yaklaşma,karın,uzaklaşma acıları iyi degildir ,büyük caplı lastik ve yükseltme kitide uygulasanız grand vitara yada vitara serileri gibi arazide aynı performansı alamazsınız ,kasa agır oldugundan zorlamalarda dizel motor hararete sebeb verebilir ,cap olarak 1 inc büyük at lastik takıp camurdan uzak durup fazla zorlamadan azaride olabilirsiniz nede olsa o bir suzuki..
Sizin dediğiniz dizel olanı Avrupa'da, 2002-2003 civarı benzinli olanları ise ABD ve Kanada'da çok yaygın. Bu benzinli olan modelleri ABD'de tüketici memnuniyet ödülü almış araçlar. Ben benzinli olanların hard offroad dışında memnun edeceğini düşünüyorum.