M Maxpower Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 28 Eyl 2010 #1 selamlar, 1998 model Suzuki Vitara'mı satıyorum.Link aşağıdadır,ilgilenen arkadaş olursa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-off-road-donanimli-vitara-31764139/detay aslında içimde burukluk var,bana offroad keyfini ilk yaşatan aracıma veda ediyorum ama başka araç hazırlayacağım için satıyorum. saygılar.
selamlar, 1998 model Suzuki Vitara'mı satıyorum.Link aşağıdadır,ilgilenen arkadaş olursa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-off-road-donanimli-vitara-31764139/detay aslında içimde burukluk var,bana offroad keyfini ilk yaşatan aracıma veda ediyorum ama başka araç hazırlayacağım için satıyorum. saygılar.
gokhan5234 Zirve Mesajlar 1,826 Tepkime Puanı 0 Yer marmaris 29 Eyl 2010 #2 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... alana da satanada hayırlı oolsun bı ara bende satacaktım kıyamadım
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 29 Eyl 2010 #3 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... alanada satanada hayırlı olsun
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 29 Eyl 2010 #4 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... ben de bakıyordum suzuki ama 2004 olması gerekiyordu, keşke... Hayırlısı olsun, bu canavar fazla durmaz
Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... ben de bakıyordum suzuki ama 2004 olması gerekiyordu, keşke... Hayırlısı olsun, bu canavar fazla durmaz
M Maxpower Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 30 Eyl 2010 #5 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... teşekkürler,hayırlı olması dileğiyle...
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 30 Eyl 2010 #6 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... takip......
M Maxpower Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 7 Eki 2010 #7 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... arkadaşlar,pazarlığa açığım bilginize...
M Maxpower Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 8 Eki 2010 #8 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... güncel...
R rasta Ana Kamp Mesajlar 83 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 22 Eki 2010 #9 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... merhaba, aracı nerede görebilirim
M Maxpower Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 22 Eki 2010 #10 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... Orhun'cum araç satıldı. saygılar.
M mesut19-48 Ana Kamp Mesajlar 83 Tepkime Puanı 0 22 Eki 2010 #11 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... Tabir-i caiz ise, İşin iyice "cılkını"çıkarttınız. Aynı şahıs , aynı araba için iki kez ilan vemiş. Burası artık gezenbilir değil "satanbilir" pazarına dönüşüyor saygılarımla
Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... Tabir-i caiz ise, İşin iyice "cılkını"çıkarttınız. Aynı şahıs , aynı araba için iki kez ilan vemiş. Burası artık gezenbilir değil "satanbilir" pazarına dönüşüyor saygılarımla
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 22 Eki 2010 #12 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... arkadaşlar forumumuzda ilan verdiğinizde lütfen ilanınıza farklı sayfaların linklerini eklemeyin. saygı ve sevgilerimle..
Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... arkadaşlar forumumuzda ilan verdiğinizde lütfen ilanınıza farklı sayfaların linklerini eklemeyin. saygı ve sevgilerimle..
M Maxpower Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 22 Eki 2010 #13 Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... cılkını çıkardınız derken 40 yılda bir ilan verdik cılkı çıktı demek. dikkat eder cılkını çıkarmayız bidahaya. saygılar.
Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... cılkını çıkardınız derken 40 yılda bir ilan verdik cılkı çıktı demek. dikkat eder cılkını çıkarmayız bidahaya. saygılar.