Suzuki X 90 Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,311
Ynt: Suzuki X 90 Aldım

Yaşar Hocam hayırlı ugurlu olsun.umarım kışın güzel bir gezi planınız vardır da hem görüşür hemde araçları yoklarız.en kotusu samandagı sahılıne gıderız ben saplanırım sız kurtarırsınız genelde hep basıma gelırde :D

Etiketler

Selçuk ve Murat Beyler teşekkürler

BolbuzJack' Alıntı:
Hayırlı olsun Yaşar hocam, iki kişilik araç zor olmayacak mı?

Zor olmayacak diye düşünüyorum sıkışınca hanım şoförlüğünü yapmam karşılığında arabasına alıyor :smiley:
genelde fikrini danıştığım insanlar da bu konuya ve arabanın son sahibi olacağıma dikkat çektiler haklı olarak ancak ben son 2 senede benim lada niva ile en fazla 5 ya da 6 kez o da dağa giderken 2'den fazla kişiyle bindim araca. bu durumda sorun yaşamam diye düşünüp aldım. bir haftadır da sorun yaşamadım hatta kabinin ufak olması avantaj bile sayılır kolay ısınıyor :smiley:
bir de yıkamacıya yarı fiyata yıkaması için teklifte bulunacağım :D ne kadar koltuk o kadar yıkama parası diimi ama :D

Hayırlı olsun Yaşar bey;
Tekirdağ'da arkadaşım da aldı aynı X90 dan,yükseltme kiti falan taktı araç süper oldu.
Geçen günler iptal edilen intercity trophy için İğneadaya gitik.
Aracı görmek istersen sana foto gönderirim.
Ayrıca www.trakoff.org sitemizi ziyaret etmeni tavsiye ediyorum.
Hüseyin Arda

Hüseyin Bey selamlar

siteye baktım harika etkinlikler yapılmış, sitenin teknik kalitesi de yüksek. mümkünse yükseltilmiş aracın fotoğraflarını ve kullanılan lastik maskası ve ölçülerini almak isterim. sadece bir etkinlikte bir katılımcı tüfek çıkartıp atış yapıyor siteye yakışmamış o görüntü onu da belirtmek istedim.

saygılar

Merhaba ;

Ben size arkadaşın telefonunu vereyim detayları ona sorun daha iyi yardımcı olur.

Merih Utkular:0552-2825959

(Ayrıca o tüfek havalıdır ve hiç bir canlı hedef alınmamıştır sadece sportif amaçlıdır)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR