Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Vecihi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,702

Vecihi

Kamp I
Yer
İstanbul
Selamlar, Suzi'mi yaklaşık 1.5 yıl önce aldığımdaki std. hali[attachment=1][attachment=2]

thumb_modi1.jpg

thumb_modi2.jpg

Etiketler

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Aracımın std hali bir zaman sonra yetmez oldu, bir de Düzce gezenbilir festivalinde Hakan Irıklı hocamla ormana dalınca
değişime kesinlikle karar verdim
d%FCzce1.JPG

d%FCzce2.JPG

Bu modifiye ye ilolarak yükseltme kiti ile başladım ve bu işi Suzuki Aksiyon dan Murat ustanın ellerine teslim ettim
modi12.JPG

Yükseltme sonucu std. lastikle ölçüleri, yaklaşık 6 cm. yükselme
modi10.JPG

modi11.JPG

Ve std lastikleri ile görünüm

modi7.JPG

modi9.JPG

Suzuki aksiyondan çıkar çıkmaz elektrikçi osman ustada Tavan delici farları olarak
Sirkeci de İzzet beyden aldığım Hella FF50 aydınlatmalarını monte ettik
sis1.JPG

sis2.JPG

sis3.JPG

Sıra artık lastiklerdeydi.
Bunun için de hem şehir hem arazi için uyun gördüğüm AT ile MT arası bir lastik olan
Cooper discoverer ST 245/70/R17 lastiği yine Maslak sanayide Rally rot balansta Atıl bey'e taktırtdım( orjinali 28.5 inç olan lastik ölçüsü 30.5 inç oldu)
last1.JPG

last2.JPG

last3.JPG

Artık arazide aksilik yaşamamak için sıra karter korumaya gelmişti,
bunun içinde Turan ve Ali ustanın yanındaydım
Karter muhafazası için de 5mm sert alimünyum tercih ettik

kart1.JPG

kart2.JPG

kart3.JPG

kart4.JPG

kart5.JPG

Artık şimdilik sona gelmiştim, vinç ve arka diffrensiyel kilidini sonraya bırakarak en azından şehirde de rahatlıkla kullanabildiğim
araziyede korkmadan dalabileceğim lastiklerle beraber 3.3 inç yükselmiş bir araca kavuşmuş oldum.
Bunun da tadını ilk fırsatta önce Belgrat sonra da İsoff un Tekrdağ organizasyonunda çıkardım ;D ;D ;D

son1.JPG

son2.JPG

son3.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri