Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulash1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,822
Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.

gokhan5234' Alıntı:
bak kartalda beyaz bırtanne vıtara vardı 2000 mdel 80000km araba tamamen orjınal hata yk 2000 dıydu 19 a alırsın o araba alınır tabı satılmadıysa sahıbınden com daydı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58329.0
demekki ben arabama çok para istemiyorum gayette makul bir fiyattayım

Etiketler

bsayil' Alıntı:
ben bu aracı bılıyorum armanın orda toplanan arac degılmı bu omatıkdı sahıbı buyutmeyı dusunuyo dıyolardı land cruser falan bence makul yazmıssıınız bıldıgım kadarıyla lpg yoktu sadece onun yerıne vınc vardı kılıt defransıyel vardı mtler port bagj zaten grunuyo hayırlı satıslar

gokhan5234' Alıntı:
ben bu aracı bılıyorum armanın orda toplanan arac degılmı bu omatıkdı sahıbı buyutmeyı dusunuyo dıyolardı land cruser falan bence makul yazmıssıınız bıldıgım kadarıyla lpg yoktu sadece onun yerıne vınc vardı kılıt defransıyel vardı mtler port bagj zaten grunuyo hayırlı satıslar
evet lpg yok 3" yükseltme kilit sepet cooper lastikler telsiz falan var ayna mahritiler değiştirilmiş durumda yani eklenecek tek şey eğer istenirse öne kilit ona da daha ihtiyaç duyulmadı

bsayil' Alıntı:

bence de, ama işte insan bir kere bulaşmadan anlamıyor. kendin yapmanın tek katkısı arabayı tanımak ve neyin nasıl yapıldığından emin olmak.. bir de işte araziye girince araba acaba nasıl kullanılmıştır sorusu geliyor akla ama genellikle arazi kullanıcılarının araçları diğerlerine göre daha bakımlı oluyor çünkü arazide hata kabul etme oranı daha düşük.

yani kısacası, toplanmışını almak daha mantıklı gibi...

arabayı arman topladıysa saglam toplamıstır bence bu aracı alabılrsın 5 ay falan oldu toplananı sanırım arac temız

bsayil' Alıntı:
evet lpg yok 3" yükseltme kilit sepet cooper lastikler telsiz falan var ayna mahritiler değiştirilmiş durumda yani eklenecek tek şey eğer istenirse öne kilit ona da daha ihtiyaç duyulmadı
ya meraktan ayna mahrutılerı kaclık yaptın

sinaa' Alıntı:
bence de, ama işte insan bir kere bulaşmadan anlamıyor. kendin yapmanın tek katkısı arabayı tanımak ve neyin nasıl yapıldığından emin olmak.. bir de işte araziye girince araba acaba nasıl kullanılmıştır sorusu geliyor akla ama genellikle arazi kullanıcılarının araçları diğerlerine göre daha bakımlı oluyor çünkü arazide hata kabul etme oranı daha düşük.

yani kısacası, toplanmışını almak daha mantıklı gibi...
kesinlikle daha mantıklı gibi daha bakımlı olduğunada katılıyorum çünkü hep elimiz üzerinde bir diğer özelliğide bu aracı bu hale getirmek bu fiyata imkansız bu modelin boşuna en az 19 -20 bin tl verilecek en az 30 bine malolur geçebilir bile biz yapmış olarak o zararıda sineye çeken taraftayız

gokhan5234' Alıntı:
arabayı arman topladıysa saglam toplamıstır bence bu aracı alabılrsın 5 ay falan oldu toplananı sanırım arac temız
arman topladı evet 5 ay önce daha lastikler bile en az 80 bin km daha gider tamponu arb sepeti thule lastikleri cooperr telsizmidland dopdolu taptaze ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
arman topladı evet 5 ay önce daha lastikler bile en az 80 bin km daha gider tamponu arb sepeti thule lastikleri cooperr telsizmidland dopdolu taptaze ;D ;D ;D
bende toplatalı 1,5 ay oldu ayna mahjrutı 5.78 var sua uzerınde ondan merak ettım arkadaslar 5,80,lıgıde var dedılerde ondan

gokhan5234' Alıntı:
bende toplatalı 1,5 ay oldu ayna mahjrutı 5.78 var sua uzerınde ondan merak ettım arkadaslar 5,80,lıgıde var dedılerde ondan
valla şu an ne desem yalan olur arman a sormak lazım araba toplandığında bende değildi arman daydı bana bi dostumdan geldi navaramı aldı arkadaş bende suzukiyi küçük gelince bende disco 1 topladımkendime ona biniyorum suzuki de otoparkda yatıyor

bsayil' Alıntı:
valla şu an ne desem yalan olur arman a sormak lazım araba toplandığında bende değildi arman daydı bana bi dostumdan geldi navaramı aldı arkadaş bende suzukiyi küçük gelince bende disco 1 topladımkendime ona biniyorum suzuki de otoparkda yatıyor

Mehmet Becce taktı o suzukiye ayna marutini :smiley: yükseltmesi alt korumalarıda orda yapıldı.

Tempus' Alıntı:
Mehmet Becce taktı o suzukiye ayna marutini :smiley: yükseltmesi alt korumalarıda orda yapıldı.
oranı ne peki kürşatım bende öğreneyim bari ayıp oluyor böyle cvp veremeyince
, ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
kursat bey ayna mahrutınınkaclık oldugu hakında bılgınız varmı cunku performansa encok etkı eden oymus(asıl merak ettıgım 5,78 performansı artırdı yetıyo ama daha ustu varmı performans acısınndan ve bılgılenme acısından)sızde sanıyorum eskı suzukıcısınız cunku suzukı4x4turkıyede de uylıgınız var

Evet bende eski suzukiciyim ;D

bendeki araç düz vitesdi ayna maruti değişimine ihtiyaç duymamıştım, bu araçda da oran olarak ne takıldı bilmiyorum inanın. Tek bildiğim Mehmet Becce nin ayna marutilerinden takıldı araca. eğer arabanızın kalkış ve gidişinden memnunsanız yeterlidir daha fazlasını zorlarsanız maximum sürati düşer.

Tempus' Alıntı:
Evet bende eski suzukiciyim ;D

bendeki araç düz vitesdi ayna maruti değişimine ihtiyaç duymamıştım, bu araçda da oran olarak ne takıldı bilmiyorum inanın. Tek bildiğim Mehmet Becce nin ayna marutilerinden takıldı araca. eğer arabanızın kalkış ve gidişinden memnunsanız yeterlidir daha fazlasını zorlarsanız maximum sürati düşer.
ya şuan memnunum cagların (4l) eserı aracım kamkam sag olsun herseyını aracın ayrıntı dusunerek yaptı sadece ayna mahrutıyı trabzonda servısde taktırdım gurcıstandan baya uygun fıyata arkadasım geıtrdı ıkımızın aracına da monte ettırdık ama anadoludakı servıslere asırı guvenemedıgımıgın bılgı alıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR