Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scooby81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,122

Etiketler

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

iyi akşamlar bizde döndük, öncelikle bu buluşmayı ve geziyi düzenleyen başta Hakan ve Çağlar bey olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler.yaklaşık 45 araçlık organizasyonu idare ve intikal ettirmek kolay değil.2-3 gündür yağan yağmurun ağırlaştırdığı etapta ilerlemekte biraz sıkıntı yaşanmakla beraber sitede yazışmalarını ve fikirlerini okuduğumuz, zaman zaman sataşmalarını gülerek izlediğimiz arkadaşlarla tanışmak bana bu yorgunluğu unutturdu.tekrar teşekkürler diyerek bende olan fotoları yüklemeğe başlıyorum...

Önce suziyi, sonra kendimizi temizledik... Ancak şimdi bir nefes alıp oturabildim.Çok keyifli güzel bir gezi oldu. Başta organizasyonu hazırlayan ve yürüten arkadaşlar olmak üzere herkese çok teşekkürler...
İşte resimler [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=5]

[attachment=3][attachment=1][attachment=2][attachment=4][attachment=5]

Emeği geçen herkese teşekkürler. Konvoyun arkasında off road dan biraz uzak kalsak da yine de keyifli vakit geçirdik. Beni araçlarında misafir eden, sıcak kahvelerini ve sıcak sohbetlerini esirgemeyen Gezer ailesine çok teşekkür ederim

tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler çok güzel bir gün oldu tekrarını iple çekicem