Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..</b><br />
<br />
''Suzukiciler '' kaç kişiyiz ? Konu başlığı bu .. 3 suzukin olabilir ama sen 1 suzukicisin</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..</b><br />
<br />
Aslına bakarsan (ya da direkt başlığa bakarsan) Suzukiciler sayılıyor ancak senin dışında iki kişi daha var listede istisna olarak.</div>
<br />
Ufuk bey gidişata bakıyorum da sanki içimden bir ses, yakn yada orta vade de sizinde iki suzukili ,bir suzukici olacağınızı söylüyor.Şöyle grandn yanna MT'li ,Lİft kitli bir Jimny , Samurai falan ha ? ...... virüsü fena kapmşsnz</div>
<br />
Çağlar çok istiyorum ancak şu an için başka harcamalarım var, ama dediğin gibi en kısa vadede inşallah. Zaten o zaman sizlere danışıcam, çok teşekkürler.</div>
<br />
valla çağlar esas virüsü ben kaptım 2 sene değiştirmeyeceğim dediğim tek kapı grand vitarayı anında satıp off-roada hazırlıklı olanını aldım(kısmet) virüs bulaştı bir kere</div>
<br />
hayrl uğurlu olsun güle güle , güzel günlerde kullan inşallah, off road insann ömrüne ömür katar, cildi güzelleştirir, her derde devadır.</div>
<br />
sağol kardeşim daha iyileri senin olsun inşallah.beraber off road yapıp ömrümüze ömür katalım sizlerden öğreneceğimiz çok şey var.</div>