Suzuki'nin Türkiye'de Satılmayan Ignis Modeli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,088

bipolar

Zirve
Yer
İstanbul
Arkadaşlar dün 12 Nisan 2009 Pazar Carreffour Kozyatağı otopark bölümünde aracıma dogru giderken Suzuki markası dikkatimi çekti, baktım araç başka bişi, genelde Jimny,Vitara Grand Vitara vs. modellerini bildiğimiz için değişik geldi biraz inceledim. Araç Jimny ile Swift arası bişi yine 4x4 alt yapısını göremedim yere çok yakındı.

Suzukinin Türkiye pazarı için getirmediği bir araç olsa gerek daha önce hiçbir yerde internet dahil görmedim,araç Alman plakalıydı, işte Suzuki İgnis.

Suzuki Ignis :
Description: Economic 4x4 vehicle, 4 passengers, 4 or 3 doors, Air conditioning, Radio CD player or tape player, Power Steering, 4x4 Manual Transmission, Engine 1300 cc, Gasoline.
Luggage room: Suitcases: Big: 1, Middle: 1, Small: 3

Specifications:
Body: Hatchback
Engine: 4, 1328 cc
Fuel: Unleaded
Power, ps: 94@6000 Torque, lb ft: 87@4000
CO2 Emissions:154 g/km
Graduated Vehicle Excise Duty: Band D, £125/year
Transmission: 5-spd
Driven Wheels: F

Performance:
Top speed: 99 mph
0 - 62 mph: 11.1 seconds
Fuel consumption: 43.5 mpg (combined cycle)

Dimensions
Wheelbase, mm: 2360
Length, mm: 3770
Width, mm: 1605
Height, mm: 1605
Boot, liters: 526/1002 (seats folded)
Fuel Tank, liters: 41
Dry Weight, kg: 1030.0
Towing Limit, kg: 800

Kozyatağı Carreffour.
P1090747.png

P1090746.png

P1090744.png

P1090745.png

Etiketler
Ynt: Suzuki'nin Türkiye'de Satılmayan Ignis Modeli

Hakan abi bu araç şimdilerde satılan Suzuki SX4 ve Fiat Sedici modellerinin babası. İçerden düğme ile ister part time 4 çeker ister orta diferansiyeli kilitlenerek 4 çeker olan ancak ağır deviri olmayan bir araç. Geçen senelerde rallilerde (wrc, erc, irc) görüyordum bu modeli. Ancak Türkiye'de satılmadı bu model.

hakan bey yurtdışında bizde satılmayan okadar çok model varki bazen bende akrşılaştığumda şaşırıp kalıyorum. mesela abd de totota corolla farklı bir modelde mevcut

Hakan Bey çok da önemli olmayan ufak bir düzeltme yapayım müsadenle, ukalalık olarak görme sakın, araç Yunanistan plakalı.. demek komşuda satılıyor, belki bize de gelir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri