Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snowman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,688

snowman

Ana Kamp
Yer
kars/sarıkamış
herkese mrb ii günler diliyorum kars sarıkamışta yaşıyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yanıt bekliyorum.
dün kar yağışı nedeniyle ani çalıştırmam nedeniyle aracın ön sol silgi frezesini ve donma sonucu zorlayarak açtığım sol arka kapı iç elceği kırdım kendi imkanlarımı zorladım fakat bulamadım.tedarik ettirecek abilerimizden yanıt bekliyorum saygılarımla

Etiketler
Ynt: Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça

exper oto serkan Arazi araçları mekanik - kaporta - aksesuar çıkma ve yeni parçaları teknik yardım ve destek hizmeti.
İkitelli O. S. B. Bağcılar Güngören San. Sit. 15 Blok No 20 İkitelli İSTANBUL
Tel 0 212 549 63 40 - 41 Gsm 0 532 475 68 56 yada hakan ataman 0312 278 56 16 0542 282 05 23

kaçmak nerde hasan abi sözünü ettiğim silgi frezesine adam komplesine 400 tl tek parça halinde bulunmuyomuş bulunsa bile 100 tl civarı dedi oysa aynı parçayı başka araçlar üzerinden bakıyorum en pahalısı 9,00 tl yaa kafayı yedim bi tornacı tavsiye ettiler ama bakalım yarın izinliyim gidip göstermek lazım :'(

snowman' Alıntı:
kaçmak nerde hasan abi sözünü ettiğim silgi frezesine adam komplesine 400 tl tek parça halinde bulunmuyomuş bulunsa bile 100 tl civarı dedi oysa aynı parçayı başka araçlar üzerinden bakıyorum en pahalısı 9,00 tl yaa kafayı yedim bi tornacı tavsiye ettiler ama bakalım yarın izinliyim gidip göstermek lazım :'(

En iyisi tornacının başında durup aynı parçayı yaptırmak. Güzel ülkemde yapılmayacak şey yoktur. Bol şanslar size...

su ile araba çalıştırlan bu memlekette bi parça freze plastiğini de yapamazsak ne işe yararız yapılır herşey yapılmasınada ucuz parçaya kimse yanaşmıyo normali 7 ila 9 tl arası değişiyo hadi bununki aşırı 20 tl olsun daha ötesi ama olmadığı için kara borsa oluyo bu gidişle bu arabadan vazgeçicem anlaşılan ,bi yandanda çok seviyom ama napalım şartlar öle gerektirecek sanırım parçası bulunmuyo napayımm bulunsada 1 e 10 katıyolar ???

snowman' Alıntı:
su ile araba çalıştırlan bu memlekette bi parça freze plastiğini de yapamazsak ne işe yararız yapılır herşey yapılmasınada ucuz parçaya kimse yanaşmıyo normali 7 ila 9 tl arası değişiyo hadi bununki aşırı 20 tl olsun daha ötesi ama olmadığı için kara borsa oluyo bu gidişle bu arabadan vazgeçicem anlaşılan ,bi yandanda çok seviyom ama napalım şartlar öle gerektirecek sanırım parçası bulunmuyo napayımm bulunsada 1 e 10 katıyolar ???

Siz yine aracınızdan vazgeçmeyin. Eminim kendiniz uğraşıp kendiniz yaptıkça aracınıza daha çok bağlanacaksınız...

snowman' Alıntı:

bugün beni aramıştınız benim elimde kalmamıştı buradan bir arkadaşın elinde varmış freze ile beraber
o kadar çok şey yazılmışki fiyatını yazmaya korkuyorum ama yinede olsun 50 tl istiyorlar.

çok tşk ediyorum katılan herkese tmm serkan abi,abi demem gerekiyor yaşım 27 :smiley: arıyayım tekrar seni uyumlu olup olmayacağınıda garantileştirdikten sonra senden spariş edelim istanbulun vitara frezesi meşhurmuş karsında karakovan balı ve eski kaşarı karşılıklı ödeşiriz :D saygılar ;D

BENDE 2001 VİTARA VAR ÖN TAKIM DEYİŞMET İSTİ YORUM BANA MALİYETİ NE OLUR ACABA

laz viti' Alıntı:
BENDE 2001 VİTARA VAR ÖN TAKIM DEYİŞMET İSTİ YORUM BANA MALİYETİ NE OLUR ACABA

merhaba arkadaşım ilk önce küçük harf kullanıyoruz forumda büyük harf bağırma anlamına geliyor.
ön takım içinde ilk önce arızalı parçaları tespit ettireceksin sonra listesini orjinal ve yan sanayi olarak
ayrı fiyat var senin bütçen hangisine uygunsa onu taktırırsın.

serkan bey bana yardımcı olucak diye sevinirken parça kırılanın küçüğüymüş neticede olmadı ama yinede serkan beye tşk ediyorum saolsun :smiley:

herkese mrb neyseki bugün yoğun bi uğraşın ardından forum üyelerimizden onur beyin vasıtası ile istanbuldan ahmet usta diye çok kalender bi insanla görüşüp kırılan frezenin resimlerini gönderdim kendisiyle görüştük okeyi verdi bana hemde 25 tl gibi çok uygun bi fiyata yapacağını bana söledi bunun yanında aşağıdaki sıralamayı sordu eksiğin varsa yollıyayım dedi
1. ön balatalar 30 binde bitiyomuş
2. arka balatalar 100 bine kadar ancak gidermiş
3.yağ filitresi
4.hava filitresi
5.benzin filitresi
6.buji
cuma günü izinliyim gezer dolaşırım diye hayal kurmuştum fakat bugünüm komple bu işle uğraşmaya gitti sökmesi bi dert elektrikçi frezeyi tekrar takmak için torpido göğsünü sökmesi gerektiğini söleyince korkudan ölüyodum neyseki ahmet usta ile konuştuktan sonra kulağın birini şahseye vidalamanıza gerek yok dedi tek taraf yetiyomuş bunun içinde torpido göğsünü sökmeye gerek yok deyince, derin bi ohhh çektim.şimdi parçayı kargoya verdim allaha şükür dedim.artık sonucu bekliyorum paylaşan herkese ve bütün forumdakilere tşk
saygılarımla sabri elagöz /sarıkamış /KARS

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR