T-Max Vinç; Teşekkürler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,990
Ynt: T-Max Vinç; Teşekkürler

Herkese selamlar.bundan yaklaşık 1 ay kadar önce suzuki grand vitara aracıma huma oto koray bey'den t-max 9000 librelik vinç aldım.bu hafta yağan yoğun yağmurlardan sonra biraz çamurlara batalım dedik.neyse battık ve vinçleme yapayım dedim.vinçledikte.tabiii benim vinçte tık tık diye ses var icraat yok.geri sarıyor.ileri boşlamıyor.teli boşaltamadık haliyle.aracımı başka araç yardımı ile çıkardım.vincim var diye güveniyordum.demekki test etmek lazım biryerlerde.söktüm ve kontrol ettim sarma ve boşaltma mekanizmalarında 2 adet röle var.boşaltmanın ki bozuk olduğu için görev yapmamış.huma oto koray bey'e ulaşamadım.bayram iznine ayrılmış.anıl otodan bozulan röleden 2 adet 48+48 1 tanesi yedek olsun diye 96 ytl karşılığında bugün aldım .kargolar tatilde olduğundan cuma elimde olacak.diyeceğim o ki koray bey'e ulaşabilirsem cuma günü ne gibi yardımcı olacak merak ediyorum .tabiatıyla bunlar elektronik parçalar.arıza olabilir ama bakalım satış sonrası müşteri memnuniyeti ile karşılaşabilecek miyim.merakla bayram sonrasını bekliyorum .herkede iyi forumlar hayırlı bayramlar...

slm sorununuzu okudum benimde bir yorumum var roleler akımı ters cevirerek motoru ileri ve geri sardırır vincin motor kısmının veya roleleri uclarından birinin şaseyle teması oldugu zamanda bu sorun oluşur cünki şase ucu vinc toplarken şasedir geri boşaltırken artıdır bunlara dikkat ettinizmi

elektirikçim ile kontrol ettim .röle akım vermiyor. bu kontrolü araçtan bağımsız bir şekilde dışarıda yaptım.cuma günü gelen röleyi deneyip çalışmazsa ilgili kişi ile tekrar temas kurmayı deneyeceğim

mesut bey vinciniz hayırlı olsun ben alt kartel koruması size neye mal oldu onu merak ettim.

özel den yazdım Tanju,
selamlar.

hepinize hayırlı olsun darısı bnm basıma mesut abi kocaoğlan güzel olmuş ...

teşekkür ederim Ali kardeşim,
selamlar.

BolbuzJack' Alıntı:
T-Max konusunda daha önce yaşanılan sıkıntıdan sonra böyle bir durumun gelişmesi sevindirici, umarım garanti ve yedek parça sağlama konusunda da aynı hassasiyeti gösterirler ;) Vincinizi güle güle kullanın, darısı başıma ;D

Hakikaten bazı şeylerin değiştiğini görmek güzel işallah yedek parça ve garanti problemide hallolur ! yada olmuştur ...

selamlar ben bir hata yapıp t max vinç aldım sizler almayın bence huma oto iyi bir firma olabilir t max güzel bir vinç olabilir ben bu akşama kadar kötü demedim ama artık almayın arkadaşlar diyorum ben yarın kargo yapıp huma otoya göndericem paranız varsa iyisini alın ( yada huma oto siz iyisini satın gezenbilir de yeriniz var) burdada bu işe gönül veren insanlar var.............

Neden geri veriyorsunuz vincinizi? Ben t-max vincimi 2 senedir sorunsuz kullanıyorum, hiç şikayetim olmadı. Hatta dişli sisteminin çok sağlam olduğunu söyleyebilirim.

slm zaten huma oto yetkilisi kabul etmiyor böyle bir olayı zorlamı sattım almasaydın kardeşim diyor birde kendini bilmeden konuşuyor hata senin sen yakdın roleni bekliyeceksin diyor neyse bizde ona göre davranıcaz 2 kere calışan bir vinç nasıl yanar anlamış değilim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR