T4 Karavan Dönüşümü Yapan Firma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Stefatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,503

Stefatih

Yeni Üye
Herkese merhaba, ben de yeni alığım 2001 model T4 ile aranıza katılmayı planlıyorum nasipse, kendim yapacak becerim ve zamanım yok malasef o yüzden bir firmaya içini yaptırmak istiyorum. aradığım firmalardan transporter yapmıyoruz PSA grubu çalışıyoruz gibi cevaplar aldım birkaç bursa vs. menşeili firma da euro üzerinden çok uçuk fiyatlar verdi
Siz değerli tecrübeli karavan dostlarından eğer bildiğiniz duyduğunuz tavsiye edebileceğiniz dönüşümünü yapacak firma tavsiyesi konusunda yardımlarınızı bekliyorum İzmir'de ikamet ediyorum ama ankara başta olmak üzere başka illerde olur. şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
için
İzmir de dolly karavan Bülent soydaş
Ankara'da Wossa servis Hikmet

Aliağada Mustafa Özgüven ile görüşün bu arkadaş kendisine T 4 kamper yaptı, mesleği marangoz ve size yakın olduğundan imalat için size yardımcı olur . tel 0533-3472378 kolay gelsin .

Aliağada Mustafa Özgüven ile görüşün bu arkadaş kendisine T 4 kamper yaptı, mesleği marangoz ve size yakın olduğundan imalat için size yardımcı olur . tel 0533-3472378 kolay gelsin .
evet ben de menemen deyim çok yakın arayacağım, ilginiz için teşekkür ederim

Merhaba,
Luki tavan için yardımcı olabilir, iş paylaşımlı çalıştıkları demonte karavan da iç dizayn yapıyor. Demonte karavan ile görüştüğümde karavanın tamamı için çalışma yapabileceklerini belirtmişlerdi. Sadece mutfak modülünde düzenleme istediğim için gitmemiştim.

İyi günler