Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,854

Etiketler
Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

sakaryada tam olarak bilimiyorum öyle bir yer olup olmadığını ama bir kez erenlerde bir amerikancı ustanın olduğunu duymuştum ne gittim nede bilirim sadece duydum. Sen yinede istanbul ustalarından şaşma özelliklede master servisin birde yenisahra mahallesinde bir servis vardı onlarda fena değiller. İşallah istediğin gibi bir araç bulursun, sağlık, mutluluk ve huzurla kazasız belasız gönlünce gezersin
 

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

muratkorkmaz54' Alıntı:
sağol ben artık kafaya koydum nişanlımda çok istiyor mutlaka alacam tahoe ama off road için hazır bulmam lazım sakaryada onu off roada hazırlatabileceğim yer yok galiba


Selam..Daha önce Kullanan birisi olarak Tahoe hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak isterim sizinle..

Arazide çok ağır şartlarda kullanmayı düşünmüyorsanız hemen alın diyebilirim..O sürüş keyfi konfor ve rahatlığı heybeti de cabası 10 numara bir makinadır..Biraz masraflı olabilir ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır..
 

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Geçmişte cj5, cj6, jeep xj kullandım... şu an aracım 79 k5 yani tahoenun dedesi diyebiliriz. Şu kadarını söyleyebilirim bundan sonraki araçlarım da kesinlikle chevy olacak :smiley:
Off-road yarışlarına katılmayı düşünmüyorsanız Tahoe arazide yeterli olacaktır, şehir içindeyse en konforlu binek arabayı aratmayacağı kesin. Tahoe parça fiyatları hakkında fazla bilgim yok ama k5'in parçaları jeep'in tüm araçlarına oranla nerdeyse yarı yarıya ucuz ve arıza verme oranı çok daha düşük.
 




Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44625.msg489089#msg489089

arkadaslar bu konudakı bılgılerınızıde beklıyorum yanı suburban offroad ıcın uygun mu?
 

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

bence tahoe, suburban gibi araclarin kasasi offroad icin agir ve hantal. ama konfor derseniz 10 numara.
 

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Tahoe 5k 97 model civarı arıyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
 


Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

http://www.sahibinden.com/orjinal_darbesiz_sirali_sistem_ital_lpg_li-97WQQaXQQ19508538WQQpXQQdisplayitem

merhaba, linkte ki aracı tanıyan ve/veya hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim.
teşekkürler
 




Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Travis' Alıntı:
Murat Bey, Tahoe gibi araçlar Amerikan insanının "büyüklük" "güç sahibi olma" gibi dürtülerini okşayabilen bir araç olması için üretilmiş gibi geliyor bana. Ben bir sinemacı olarak Hollywood Polisiye-Aksiyon filmlerinin daimi yardımcı aktörleri olmasının ilk sebeplerinden biri olarak saymaktayım bu durumu. :smiley:

Buyrun bir örnek;
http://www.sahibinden.com/temiz_bakimliWQQaXQQ7054427WQQpXQQdisplayitem

Şehir içinde kocaman bir Tahoe'yu sürmek ister istemez bu tür dürtülerinizi ateşleyecektir fakat yakıt tüketimi (LPG takılabilse bile), yedek parça tedariği, şehir içi hareket alanının darlığı gibi problemler sizi bir zaman sonra bu araçtan bezdirebilir. Bu "Kocaoğlan"ın bir de arazi koşullarında kullanımı var tabi! Daha sonra satışında da kimi sorunlarla bu saydıklarım yüzünden karşılaşabilirsiniz diye düşünmekteyim.
Bu aracın yerine 2000 yılı altndakiı bir Discovery hem gerekli modifikasyonlar yapıldığı taktirde sizi arazide yalnız bırakmayacak hem de şehir içinde istediğiniz konforu size yaşatacaktır. (bu konuda benden daha deneyimli insanlar var, yanlışım olursa inanıyorum ki düzeltirler..)

Buyrun bir başka örnek;
http://www.sahibinden.com/acill_acilll_acillllWQQaXQQ10493636WQQpXQQdisplayitem

Saygılar..
97 Tahoe kullanıyorum.Geçen hafta bütün ön takımı arka viraj demiri,lastikleri,ön iki disk,fren kaliperleri burçlar,direksiyon kutusu dahil değiştirdim.işçilik dahil 3750 tl tuttu işlemi ben pek pahalı bulmadım doğrusu.Şehir içinde kullanıma gelince park etmek hariç pek problem yaratmıyor ve km de 40-45 kr.yakmakta.Ama yinede Sirkeci,Perşembe pazarı trafiğine girmek için uygun değil tabii,katılıyorum ve yazışmayı geç okuyup araya gidiğim için de özür diliyorum.
 

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

tahoe bence 2.araç olarak alınmalı.. sağlam güçlü dayanıklı vs. bir araç olabilir ama asla günlük binilen bir araç olamaz bence. şehir içinde tam sorun.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst