Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 95 model tahoe için ön pajur, sağ sinyal ve sağ park lambası arıyorum elinde olan arkadaşların mesaj ile veya 0532 708 1583 nolu telefonumdan bana ulaşırlarsa sevinirim.
merhaba ( metrenom ) isminizi bilmediğim için böyle hitap ediyorum kusura bakmayın.Panjuru aldım ,ben arabayı sağ köşeden hafifçe vurmuştum yani sadece panjuru sinyalin oradan onun için hemen almam gerektiği için aldım ön tarafı komple farlar sinyaller parklar hepsini yeniledim anlıyacığınız .Yinede ilginiz için teşekkür ederim sağolun.avatar resmindeki araç silveradomu?sanki o aracı biryerden tanıyorum .Trabzondanmı aldınız?orda birtane çift kabin vardı sanki o gibi geldi.görüşmek üzere saygılar.Bu resimde aracımın eski hali.
slm.arac 3 kapı tahoe.yeni aldım sayılır.bu arada sizin jantlar güzelmiş.sizmi aldınız yoksa üzerindemiydi.bende jant alıcam ama yeni aramaya başladım.bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.bu arada ismim koray
Merhaba koray bey aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın,bu arada jantları galerici bir arkadaşımın galerisindeki araçla değiştim nereden alındı bilmiyorum selamlar.