Tahoe'de Tartarini

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,086

rast

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Yer
İstanbul-Beylerbeyi
Arkadaşlar nihayet 97 5 kapı bir Tahoe almaya karar verdim.Araçta Taratarini var.Kullanan var mı?Ya da şikayeti olan var mı?

Etiketler
Ynt: Tahoe'de Tartarini

Hayırlı uğurlu olur inşallah.
Tartarini konusunda maalesef benim hiç bilgim yok. Sorup soruştururuz ancak.
Saygılar,

Burak

Emin Bey,
Ne yaptınız Tahoe yu alabildiniz mi?
Varsa resimleriniz paylaşır mısınız?
Selamlar

Burak Dirican

Burak Bey selamlar
97 model 98000 milde beş kapı bir araç aldım.Ufak tefek arızalar çıktı onları gidermeye çalışıyorum.ABS sensörleri ve EGR arızalı çıktı Amerika dan bekliyorum.
Bu arada aklıma gelmişken sorayım Ankara da temiz orta konsol gibi çıkma parçalar bulabilirmiyim?
Resim en kısa zamanda yükleyeceğim.
İlginize tekrar teşekkür ederim

Emin Bey,
İstediğiniz parçanın resmi var ise elinizde e mailile bana gonderebilirseniz, bu haftasonu Şaşmaz'a zaten gideceğim, bildiğim bir kaç yere sorar olmaz ise not bırakırım.

bdirican@gmail.com

Selamlar, saygılar

Burak Dirican

Merhabalar
Bende hayırlısı ile bir tahoe sahibi olmak üzereyim.
araçta LPG bulunmamaktadır. Taktırmayı düşünüyorum, Yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler

Okcan oto gaz tavsiyesine ben de katılıyorum benim aracımın montajı da onlardan.İşini severek yapan bir yer.Keşke Bostancı Sanayideki bazı jeep servisler de onlar gibi olsa da arabayı gözü kapalı götürebilsek.
Aracı alırken Bostancı da adını vermeyeceğim bir servis abi arabada 1000-1500 tl lık bir iş var al dedi.Güvendim aldım,Kadosanda rotcu bir kardeşim var gittim ki komple ön ve alt takım bitik abs egr air flow gitmiş.
Ama olsun araba hesaplı geldi böylece araba tay gibi oldu ama Bostancıdaki servis havasını aldı.Şu anda arabada ön takım 10 sene beni götürür.
Bu piyasada işini dürüst yapan jeepci karun olur.Üç kağıtcılar yavaş yavaş dökülmeye mahkum,yeterki burada birbirimize destek olalım

Gördüğüm kadarı ile sizde yeni almışınız aracı, hayırlı olsun
varsa fotolarını paylaşırmısınız
teşekkürler

okcan oto' nun bana yakın bir şubesi de bulunuyor, kendilerine uğrayacağım.

13.000usd. fakat 6.000 usd masraf ediyorum.Yinede piyasadaki emsallerine göre evladiyelik bir araç olacak inşaallah.2 senedir arıyorum ve neredeyse piyasadaki bütün tahoe lara baktım

Akşam üzeri tavsiyeniz üzerine Okcan' a uğradım. Ancak motor sıralı sistem olmadığından (tek nokta enjeksiyonlu) olduğu için yardımcı olamadı.
Ne yapacağım peki? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR