Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burak Bey selamlar
97 model 98000 milde beş kapı bir araç aldım.Ufak tefek arızalar çıktı onları gidermeye çalışıyorum.ABS sensörleri ve EGR arızalı çıktı Amerika dan bekliyorum.
Bu arada aklıma gelmişken sorayım Ankara da temiz orta konsol gibi çıkma parçalar bulabilirmiyim?
Resim en kısa zamanda yükleyeceğim.
İlginize tekrar teşekkür ederim
Emin Bey,
İstediğiniz parçanın resmi var ise elinizde e mailile bana gonderebilirseniz, bu haftasonu Şaşmaz'a zaten gideceğim, bildiğim bir kaç yere sorar olmaz ise not bırakırım.
Merhabalar
Bende hayırlısı ile bir tahoe sahibi olmak üzereyim.
araçta LPG bulunmamaktadır. Taktırmayı düşünüyorum, Yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
Okcan oto gaz tavsiyesine ben de katılıyorum benim aracımın montajı da onlardan.İşini severek yapan bir yer.Keşke Bostancı Sanayideki bazı jeep servisler de onlar gibi olsa da arabayı gözü kapalı götürebilsek.
Aracı alırken Bostancı da adını vermeyeceğim bir servis abi arabada 1000-1500 tl lık bir iş var al dedi.Güvendim aldım,Kadosanda rotcu bir kardeşim var gittim ki komple ön ve alt takım bitik abs egr air flow gitmiş.
Ama olsun araba hesaplı geldi böylece araba tay gibi oldu ama Bostancıdaki servis havasını aldı.Şu anda arabada ön takım 10 sene beni götürür.
Bu piyasada işini dürüst yapan jeepci karun olur.Üç kağıtcılar yavaş yavaş dökülmeye mahkum,yeterki burada birbirimize destek olalım
13.000usd. fakat 6.000 usd masraf ediyorum.Yinede piyasadaki emsallerine göre evladiyelik bir araç olacak inşaallah.2 senedir arıyorum ve neredeyse piyasadaki bütün tahoe lara baktım
Akşam üzeri tavsiyeniz üzerine Okcan' a uğradım. Ancak motor sıralı sistem olmadığından (tek nokta enjeksiyonlu) olduğu için yardımcı olamadı.
Ne yapacağım peki? Yardımcı olursanız sevinirim.