Takas 10*10.5 Jant (özellikle cheroke ve CJ serileri için yeni)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,442

oky

Kamp III
Yer
Ankara
99 model Cherokee XJ model aracımda bulunan 31*10.5*r15 lastiğimde estetik olarak iyi durmadığını düşündügüm ve için aracın eski sahibi tarafından 0 olarak alınan ( 4 ay önce) ve 1500 kilometre cıvarında yol yapmış 5 adet jantımı ve 4 adet flanşımı ( araçtan sökeceğim) ( 0 gibi temiz yıpranmamış) procomp marka 8*15 px 1069 veya px 1079 modelli az kullanılmış veya 0 jantlarla takas etmek istiyorum (0 jantlarda takasta üzerine fazla bir bedel ödeyemem )...

Takasını düşündüğüm jant Cj serisine daha uygun veya 12.5 astikte daha estetik duracağına inanıyorum ( G. Cerokee veya Cherokee) . Jantlar lastiği dodiklerden daha dışarda (ofsetli) gösterdiği içinde estetik olarak beğenmemekteyim. bu nedenle takas düşünüyorum ... Fotoları ekleyeceğim...

İlgilenen arkadaşlar buradan veya özelden mesaj atarsa irtibata geçebiliriz.... Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Takas 10*10.5 Jant (özellikle cheroke ve CJ serileri için yeni)

Fotoğrafları ekliyorum ;[attachment=1]

DSC05755.jpg

[attachment=1]
ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSC05753.jpg
    DSC05753.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 583

Merhaba Oktay bey,

Ben de XJ'min lastiklerini büyüttüm. 31/10,5/15. Fakat orjinal jantları kullandığım için lastikler biraz içeride kaldı.
Flanshları ayrıca satmayı düşünür müsünüz?

Selamlar
Tuncay Köksal

Merhaba Tuncay bey;
Aradığım jantı bulabilirsem Flanşları size satabilirim ... Gelişme olunca size haber vereceğim teşekkürler....

oky' Alıntı:
Merhaba Tuncay bey;
Aradığım jantı bulabilirsem Flanşları size satabilirim ... Gelişme olunca size haber vereceğim teşekkürler....
Teşekkür ederim.

Selamlar Oktay bey,

Flanslar kac inch orjinalmi yoksa tornacidami yaptirilmis, tornacida yaptirildiysa kullanilan malzeme nedir ve fiyat olarak ne dusunuyorsunuz, resimleriyle birlikte bilgilendirirseniz cok sevinirim.

not; Tuncay bey alimkar olmaz ve flans inch i istedigim olculerde olursa flanslara talibim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

nasıl bir jant düşünüyorsunuz
bende orjinal jantlar var
veya düşüncen ne

sana kıyak oktayım jant var
orjınalıde var 16 15 nasıl bırşey takacan

Procomp 1069 düşünüyorum bu jant Cj ye de uygundur . flanşlar orjinal ve 2 inc ...

8*15 inc procomp 1069 veya benzeri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR