99 model Cherokee XJ model aracımda bulunan 31*10.5*r15 lastiğimde estetik olarak iyi durmadığını düşündügüm ve için aracın eski sahibi tarafından 0 olarak alınan ( 4 ay önce) ve 1500 kilometre cıvarında yol yapmış 5 adet jantımı ve 4 adet flanşımı ( araçtan sökeceğim) ( 0 gibi temiz yıpranmamış) procomp marka 8*15 px 1069 veya px 1079 modelli az kullanılmış veya 0 jantlarla takas etmek istiyorum (0 jantlarda takasta üzerine fazla bir bedel ödeyemem )...
Takasını düşündüğüm jant Cj serisine daha uygun veya 12.5 astikte daha estetik duracağına inanıyorum ( G. Cerokee veya Cherokee) . Jantlar lastiği dodiklerden daha dışarda (ofsetli) gösterdiği içinde estetik olarak beğenmemekteyim. bu nedenle takas düşünüyorum ... Fotoları ekleyeceğim...
İlgilenen arkadaşlar buradan veya özelden mesaj atarsa irtibata geçebiliriz.... Teşekkürler
Takasını düşündüğüm jant Cj serisine daha uygun veya 12.5 astikte daha estetik duracağına inanıyorum ( G. Cerokee veya Cherokee) . Jantlar lastiği dodiklerden daha dışarda (ofsetli) gösterdiği içinde estetik olarak beğenmemekteyim. bu nedenle takas düşünüyorum ... Fotoları ekleyeceğim...
İlgilenen arkadaşlar buradan veya özelden mesaj atarsa irtibata geçebiliriz.... Teşekkürler