umut067 Kamp II Mesajlar 234 Tepkime Puanı 29 Yer ANKARA 16 Eyl 2016 #17 Orjinal kendi aracıma ait ferrari model nadir bulunan land rover jantlar 18'' 5x120 bijon aralığı. Lastikler Pirelli. Off road için 16'' jant alacağım o nedenle satıyorum. Yine Land Rover 16'' jantı olan arkadaşlarla takas yapabilirim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Orjinal kendi aracıma ait ferrari model nadir bulunan land rover jantlar 18'' 5x120 bijon aralığı. Lastikler Pirelli. Off road için 16'' jant alacağım o nedenle satıyorum. Yine Land Rover 16'' jantı olan arkadaşlarla takas yapabilirim. Sent from my iPhone using Tapatalk
umut067 Kamp II Mesajlar 234 Tepkime Puanı 29 Yer ANKARA 16 Eyl 2016 #18 İrtibat 05336973456 Sent from my iPhone using Tapatalk
skrespin Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 6 22 Eyl 2016 #19 umut067' Alıntı: Range Rover P38 orjinal yan basamaklarımı satabilirim. Disco ile uyumlu galiba bir bakın. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Görseli varsa paylaşabilir misin, bir de fiyat ne düşünüyorsun?
umut067' Alıntı: Range Rover P38 orjinal yan basamaklarımı satabilirim. Disco ile uyumlu galiba bir bakın. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Görseli varsa paylaşabilir misin, bir de fiyat ne düşünüyorsun?
umut067 Kamp II Mesajlar 234 Tepkime Puanı 29 Yer ANKARA 23 Eyl 2016 #20 skrespin' Alıntı: Görseli varsa paylaşabilir misin, bir de fiyat ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Üstad, üstteki mesajımda görülüyor. Çok net olmasa da temiz. Şuan şehir dışındayım. 750TL ye satarım. Sent from my iPhone using Tapatalk
skrespin' Alıntı: Görseli varsa paylaşabilir misin, bir de fiyat ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Üstad, üstteki mesajımda görülüyor. Çok net olmasa da temiz. Şuan şehir dışındayım. 750TL ye satarım. Sent from my iPhone using Tapatalk
umut067 Kamp II Mesajlar 234 Tepkime Puanı 29 Yer ANKARA 7 Eki 2016 #21 EAS iptal ettirdim ve yaylı sisteme geçtim. EAS dan çıkan parçalar satılıktır bilginize. 4 adet körük Komprasör, Valf Bloğu EAS Beyni İrtibat: 0533 697 34 56 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EAS iptal ettirdim ve yaylı sisteme geçtim. EAS dan çıkan parçalar satılıktır bilginize. 4 adet körük Komprasör, Valf Bloğu EAS Beyni İrtibat: 0533 697 34 56 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
N nekabrothers Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 28 Eki 2016 #22 Arkadaşlar merhaba Yen'i bi discovery ile motosikletime veda ettim aldığım araçla gelen çamur lastiklerini değerlendirmek istiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar merhaba Yen'i bi discovery ile motosikletime veda ettim aldığım araçla gelen çamur lastiklerini değerlendirmek istiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi