Tamamen Yenilenmiş, Yeni Range Rover 2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,327

Adnan Çetinel

One Life Live It
Yer
Istanbul
Web
www.humaoto.com
arkadaşlar, yeni 4. jenerasyon Range Rover ve bugüne kadarki gelişimi hakkında kısa bilgi ve foto içeren yazı.

http://www.humaoto.com/Tamamen-Yenilenmis-Yeni-Range-Rover-2013,AR-7.html

Etiketler
Ynt: Tamamen Yenilenmiş, Yeni Range Rover 2013

İyi günler
Sy Çetinel
Paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan

Biraz fazla büyük gibi diğerlerine göre... Gittikçe asfalta yaklaşıyordu, tamamen asfalt aracı olmuş...

selimsani' Alıntı:
Biraz fazla büyük gibi diğerlerine göre... Gittikçe asfalta yaklaşıyordu, tamamen asfalt aracı olmuş...

doğru söze ne denir, ama sanırım pazar talebi bu yönde, imalatçılara uymaktan başka seçenek kalmıyor

Adnan Abi sana yakışmaz bence bu alet, mke iyidir ;D ;D

p38 kodlu kasarlar gerçekten çok güzel ama daha sonra çıkanları asfalttan ayırmak cesaret ister bence.

Adnan Çetinel' Alıntı:
amiin, ama gerçekten çok güzel değil mi,
Range Rover'un her çıkardığı kasa ayrı bir efsane maşallah
Gerçekten güzel. dediğiniz gibi her kasa ayrı bir efsane oldu ve olmaya devam edecek gibi görünüyor.
selimsani' Alıntı:
Kesinlikle doğru. ama bu RR asfalta da çok yakışıyor yaaa. şahsen param olsa bunu alır keyifle kullanır ama çamura yine defender ım la girerim. ;D

burak mehmet' Alıntı:
p38 kodlu kasarlar gerçekten çok güzel ama daha sonra çıkanları asfalttan ayırmak cesaret ister bence.

bende 2003 model L322 var, yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum, hafif-orta offroad'da henüz sıkıntı yaşamadım

Aşığım ben bu arabaya , Ankara-Antalya seyahati yapmıştık , bu güne kadar bindiğim en güzel ve konforlu araçtı .

BTB_Wild' Alıntı:
Aşığım ben bu arabaya , Ankara-Antalya seyahati yapmıştık , bu güne kadar bindiğim en güzel ve konforlu araçtı .

ileri teknoloji havalı süspansiyonu sayesinde gerçekten çok konforlu bir yolculuk sağlıyor

İçinde bi düğmesi var , aşağı doğru ve yukarı doğru ok işaretleri var , ordan arabayı yükseltip alçaltıyorsunuz yol durumuna göre . Süper birşey . Tank gibi zaten , çok ağır . Yol bozuk olsa bile dümdüz gidiyor araba

BTB_Wild' Alıntı:

O zaman daha Kuzuki'ye binmemişsin ;D ;D ;D
Adnan Abi bir yerlerde denk gelirse haberimiz olsun inceleyelim aracı çıkınca yollara...