Egzozun alttan çıkması gerekiyor ama alttan nasıl hava almak gerekiyor anlamadım. Yani ısıtıcının kullanacağı havayı araç dışından mı alıyorsun? Eğer öyle ise iyi bir montaj değil çünkü tozlu bir ortama denk gelirsen toz emmiş olursun. Bir de resimlerden tam anlamadım nasıl boru kullandığını. Mutlaka boruların bir kısmı esnek olmalı. Yoksa fren vs de borular yamulur.
ben kullanmadım ama çalışma prensibi şu:dış ortamdan aldığı havayı yanma odasında yakıtıın tutuşabilmesi için kullanıyor ve karbondioksit olarak eksozdan dışarı atıyor.ısıtmada kullandığı havayı ise araç içi ortamından temin edip tekrar araç içine veriyor ve bu döngü devam ediyor sanırım.
Aradım şimdi manuel olanının fiyatıymış. Ekranlılar 1100 lira dedi. Ekranında sorun çıktığı için onlardan getirtmiyoruz dedi ??? Kararsız kaldım şimdi...
850 lira olan ekransız modeliymiş, 1100 lira ekranlı modeliymiş.( Montaj Dahil) Tekrar irtibata geçtim arkadaşla, fabrikayla görüşmesini ve internetteki fiyatı düzeltmelerini istedim. Yetkili arkadaş fabrikayla konuşmuş ve 900 lira fiyat almış son olarak (ekranlı ve zamanlayıcılı model için) Webastonun zamanlayıcısız modeli ise 950 lira+100 lira montaj. Hangisini taktırsam kararsızım. 2 sene garantili olması, ucuz olamsı ve yetkili servisin hemen dibimde olması debastoyu benim için daha cazip hale getiriyor. Siz olsanız ne yapardınız???
Dün aracıma bu aleti taktırdım. 900 lira montaj dahil. Ama takan arkadaşlar pek yaratıcı olmadığından depoyu 5 litrelik plastik bir bidondan yaptık geçici olarak. Depodan mazot alamadık. Defenderda sağ koltuğun altına hepsini sığdırdık. Yarın gidip metal bir depo yaptıracağım. Yanında gelen depoyu arabada koyacak yer yok. Ürüne gelince. Sessiz ve iyi ısıtıyor. En önemli özelliği ise aynanın üst kısmına koyduğum ekranı. Ekran cihaz açık ya da kapalı olsada süerkli ışık veriyor. Işığın derecesini ayarlıyabiliyorsunuz. Tuşla cihazın havasını alabiliyorsunuz. Derecesini ayarlıyorsunuz, açıp kapatabiliyor ve zamanlayıcısını (aç-kapa) ayarlayabilyorsunuz. Dijital saat işlevide cabası. 2 yıl parça ve servis garantisi var. Gazyağı ve mazotla çalışabiliyor. Yarın mazot hortumlarını da gözden geçirteceğim. Pek hoşuma gitmedi çünkü. Herşey bitince fotoğraflarını da ekleyeceğim. Saygılar...
Dün aracıma bu aleti taktırdım. 900 lira montaj dahil. Ama takan arkadaşlar pek yaratıcı olmadığından depoyu 5 litrelik plastik bir bidondan yaptık geçici olarak. Depodan mazot alamadık. Defenderda sağ koltuğun altına hepsini sığdırdık. Yarın gidip metal bir depo yaptıracağım. Yanında gelen depoyu arabada koyacak yer yok. Ürüne gelince. Sessiz ve iyi ısıtıyor. En önemli özelliği ise aynanın üst kısmına koyduğum ekranı. Ekran cihaz açık ya da kapalı olsada süerkli ışık veriyor. Işığın derecesini ayarlıyabiliyorsunuz. Tuşla cihazın havasını alabiliyorsunuz. Derecesini ayarlıyorsunuz, açıp kapatabiliyor ve zamanlayıcısını (aç-kapa) ayarlayabilyorsunuz. Dijital saat işlevide cabası. 2 yıl parça ve servis garantisi var. Gazyağı ve mazotla çalışabiliyor. Yarın mazot hortumlarını da gözden geçirteceğim. Pek hoşuma gitmedi çünkü. Herşey bitince fotoğraflarını da ekleyeceğim. Saygılar...
ısıtıcınızı güle güle kullanın ,
size tavsiyem ısıtıcıyı aç kapa yapmayın, açtığınızda tam devreye girip çalışmaya başlamadan kapatmayın, kapattığınızda da ısıtıcının kendisini soğutup kapanmasını bekleyin,
aslında deponun içeride olmasınında avantajları var, don olayı yaşadığınızda içerdeki mazot donmamış ve sizi soğuktan korumuş olacaktır, araç çalışmasada ısıtıcı çalışabilecektir
ısıtıcınızı güle güle kullanın ,
size tavsiyem ısıtıcıyı aç kapa yapmayın, açtığınızda tam devreye girip çalışmaya başlamadan kapatmayın, kapattığınızda da ısıtıcının kendisini soğutup kapanmasını bekleyin,
aslında deponun içeride olmasınında avantajları var, don olayı yaşadığınızda içerdeki mazot donmamış ve sizi soğuktan korumuş olacaktır, araç çalışmasada ısıtıcı çalışabilecektir
Benim kafama takılan konu ısıtıcı çalışırken marsa basılmayacak konusu. E hal böyle olunca aç kapa yapmak durumnda kalıcaz sanki. Şimdi depo yaptırmaya gişdiyorum. Yetişirse fotoğraflarını akşam atarım...
Sn.sword, İstanbul Açsa'da büyük araçlara D2 monte edilirken orjinal plastik depo taktıklarını görmüştüm. Çok kaba olmayan yapısıyla araç içine kolay monte edilir gibiydi. Yakıt seviyesi de gözüktüğü için metal depoya göre daha avantajlı olabilir. Kolay gelsin.
Marşa basmama konusunu yeni duydum, Isıtıcının yaşam aküsünden beslenme durumunda da marşa basılmasında sakınca var mı? Araba çalışmazken aküler ayrı oluyor (Bende elle kontrol ediliyor henüz, istediğim zaman ayırıyorum,) Ama röle kontrolünde de sonuçta marşa bastığınız zaman şarj dinamosundan sinyal gelmediği için röle ayırmış oluyor aküleri. Bu durumda marşa basılan akünün voltajı düşse de henüz ayrı olan yaşam aküsünden beslenen ısıtıcaya zarar vermeme durumu olabilir mi? Bence bu konuyu mutlaka sormak gerek.