Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,231
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Atilla bey hoşgeldiniz. Karavanınıza bir an önce kavuşabilmeniz ve etkinliklerde aramıza katılabilmeniz ümidiyle...

Etiketler

Merhaba tüm karavancı ve kampçı dostlar.Adım Erkan, 1971 İstanbul doğumlu, evli ve bir çocuk sahibi olarak uzun yıllardır Saros ve Gelibolu civarlarında kamp kurmakta ve dalış noktalarını Levent arkadaşımla birlikte dolaşmaktayım.Son yıllarda çadırdan karavana geçmek arzusundayım.Siteye 2007'de üye oldum, daha önce motorsiklet formlarına gezi resimlerimiizn birkaç tanesi ile katılmıştım.Formlarınızı sürekli okuyarak sizin deneyim ve bilgilerinizle karavan konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Herkese mutlu günler.

sn Erkan bey ve Levent bey.
Hos geldınız . Karavan a olan ılgınızden dolayı memnun oldum.
umarım , uzun soluklu olur . aynı keyıf ı bırlıkte paylasırız.

Çok teşekkür ederim.Sizleri zaten yazılarınızdan takip ediyorum.Saygılarımla.[attachment=1]

Erkan ve Levent beyler aramıza hoş geldiniz,katılımınız grubumuz renk katacaktır ben şahsen dalış meselesini çokca merak ediyorum bu konuda sizin tecrübelerinizden faydalanabiliriz.

Atilla,Erkan ve Levent bey aramıza hoşgeldiniz

Atilla (Havati) ve Erkan&Levent (erkan_levent) Beyler, hoşgeldiniz...

Cavid Sezen

Arkadaşlar,

Profilime resmimim koyamıyorum, resim formatı ne olmalı acaba, teşekkürler

Hoşgeldiniz,jpeg formatında bir olmadan yükleyebilirsiniz.

Sayın Erkan ve Levent beyler aramıza hoşgeldiniz.

Merhabalar değerli Gezenbilir sakinleri;

Bendeniz Konya da işi nedeni ile ikamet eden yolun yarısını henüz geçmiş, Bodrum'lu bir gencim Uzun zamandır üye olmadan yaklaşık, 1 yıla yakın bir süredir de üye olarak, sitedeki üst sewiyedeki yorum we tecrübelerinizden faydalanan bir kardeşiniz olarak herkesi we özellikle de karawan bölümü sakinlerini selamlarım...

Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile....

Saygı we sewgilerimle...

sn. Hermıyas.
Hos geldınız. Uzun zamandır bızımleymıssınız, bızım haberımız olmamıs. Keske daha once haberımız olsaymıs . ben gelısınızden memnun oldum. Dusunduklerınızı yazın paylasalım. bızler zevk alırız.
saglık ve mutluluklar dılerım.

Merhaba abiler hoşbuldum ;

Geç olsunda güç olmasın demiş atalarımız

Az müsade dizel başlığı için bişiler yazıyorum onu bitireyim gelcem birazdan gari