İsmail bey hoşgeldiniz demeye dilim varmıyor zaten hep bizimlesiniz ancak kendinizi karavancı adayı olarak
tanıttığınız için Karavan Dünyasına hoşgeldiniz.
Yarın Adapazarı Poyrazlar Gölünde 2 günlük kampımız var İzmit'ten vakit bulup günübirlikte olsa uğrarsanız
emin olun karavancılığa geçişiniz hızlanacaktır. Teknik konularda yardım alacağınız sorularınıza cevap verecek
arkadaşlarımız bilgi paylaşmaktan mutlu olacaklardır.
Görüşmek dileğiyle,Selamlar.
karavancı arkadaşlarımızla tanışmayı tabii ki çok istiyorum..Tesadüf mü dersiniz bende bu akşam Düzceye geçtim..ailece..Yarın dönüşte annemi de alıp geri gidecegim..Maalesef bu yükle..bunca kişi ile poyrazlara gelsem...akrabalarım-annem ne gözle bakar bilemem.. başka sefere artık..söz bundan sonra ilk gördügüm karavanı durdurup tanışacagım..müsede ederse içine bakacagım..
ilk yetişebildigim gezinize..kıyısından köşesinden gelip sizleri ziyaret edecegim.
İsmail bey karavancılar arasına hoşgeldiniz.Sizle daha önce hatırlarsanız Sakarya off road gurubuyla beraber Düzce ve Ercovada beraberdik.Ben emekliliği beklemeden off road kısmen bırakıp camper geçenlerdenim.En yakın zamanda sizide aramızda görmekten memnunluk duyarız.
Tekrar hoşgeldiniz.
Karavan forumlarını da izlemeye başladığınıza göre virüsü zaten kapmışsınız demektir Yeni alacağınız karavan şimdiden hayırlı olsun, keyifli gezmeler diliyorum ;D
İsmail bey inşallah herşey gönlünüzce olur.Sitede bu konuda size çok yardımı olabilecek çok arkadaş var.Onların önerileri ile gönlünüze göre karavana sahip olacağınıza inancım çok fazla.Şimdiden kolay gelsin der..Benim meskene uğrar misafirim olursanız mutlu olurum.
İsmail bey karavancılar arasına hoşgeldiniz.Sizle daha önce hatırlarsanız Sakarya off road gurubuyla beraber Düzce ve Ercovada beraberdik.Ben emekliliği beklemeden off road kısmen bırakıp camper geçenlerdenim.En yakın zamanda sizide aramızda görmekten memnunluk duyarız.
Tekrar hoşgeldiniz.
inşallah gönlümden geçen PSA grubu 12m3 bir araç nasip olur.
TA2RX' Alıntı:
Karavan forumlarını da izlemeye başladığınıza göre virüsü zaten kapmışsınız demektir Yeni alacağınız karavan şimdiden hayırlı olsun, keyifli gezmeler diliyorum ;D
Ahmet kardeşim..iyi niyet temennileriniz için teşekkür ederim.
Başta siz olmak üzere sagolsunlar Atilla bey,Ümit bey,Nihat bey,Erden bey ..virüsün daha da derine bulaşması için ellerinden gelen yardımı esirgemediler.
seyyah54' Alıntı:
İsmail bey inşallah herşey gönlünüzce olur.Sitede bu konuda size çok yardımı olabilecek çok arkadaş var.Onların önerileri ile gönlünüze göre karavana sahip olacağınıza inancım çok fazla.Şimdiden kolay gelsin der..Benim meskene uğrar misafirim olursanız mutlu olurum.