Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Merhaba,Adım Serdar.Yıllardır karavancılık yaptım Türkiyemin gezmediğim yeri kalmadı.Gez gez bir yere kadar.Gezmekten bıkılsada karavancılıktan bıkılmıyor.Hava alanınlarında sivil uçakların akaryakıt ikmalini yapan yabancı bir firmadan tüm Türkiyenin akaryakıt ikmal operasyon müdürlüğü pozisyonundan emekli oldum.Boş kalınca da karavan işlerine başladım.Yıllarca tamir bakım tadilat ve kiralama işleri ile uğraştım.Sıradan kalıplaşmış işlerle uğraşmaktansa sıradışı işlerle uğraşmak beni daha çok tatmin ediyor.Bu bağlamda Bitki duvarları,don önleyici rüzgar pervaneleri,topraksız tarım seraları,ful otomatik gübreleme sistemleri imalatı,membranlı sulama havuzları imalatı ve daha buna benzer pek çok değişik projede görev aldım çalışmalarım araştırmalarım oldu.Aynı anda çekme ve moto olmak üzere pek çok karavanım oldu.Pek çok karavanı ölü halden hayata geçirdim sıradışı tasarımlarla karavancılığa kazandırdım.Ne yazık ki bunlarla ilgili fotoğraflama ve arşivleme gibi bir girişimde bulunmayı nedense akıl edemedim.Şimdilerde bakım onarım işi artık beni kesmediği için kendime şasesinden camına kadar herşeyinin kendi elimden geçeceği imalatını kendim yapacağım lüks bir karavan imal etmek istiyorum.Malzemeleri yavaş yavaş toplamaya başladım.Bundan böyle fotoğraflamayı ve sitede sizlerle paylaşmayı da ihmal etmiyeceğim.