Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 673,793

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Serhat kardeş, hoşgeldin, herşey gönlünce olsun, Sevgilerimle.

BİBS' Alıntı:
Serhat kardeş, hoşgeldin, herşey gönlünce olsun, Sevgilerimle.

Serhat kardeş aramıza hoş geldin.

sayın eses bey ve yusuf bey tanıstımıza memnun oldum saygılar sunarım ve sız degerli arkadaslarım ve buyuklerımın tecrubelerınden her saffada yararlanmak ısterım...

Ahmet Kırtağ' Alıntı:
Serhat Bey hoşgeldınız komşu sayılırız ben de Fener doğumluyum.

ahmet abi desene sende sur ıcılısın eyvallah abı tanıstımıza memnun oldum.

anibal_anibal' Alıntı:
serhat bey aramıza hoş geldiniz

anibal abi diyecem kusura bakma abı ısmını bılmıyorum tanıstımıza cok sevındım saygılar sunarım...

Selamlar.. Uzun süredir Ege bölgesi karavancıları başta olmak üzere tümünü takip etmeye çalışmaktayım.. Dogru yeremi yazdım bilmiyorum.. Öncelikle benim karavanım yok.. Doga ya olan ilgim nedeni ile kendimi bu sayfalara hapsolmuş hissettim... acaba onca para verip Karavan alsam yapabilirmiyim bilemiyorum.. fakat bunu yaşamaz isem bir şeylerin eksik olacagınıda biliyorum.. bu sene için bir değişiklik yapıp tatil tarzımı değiştirebilirim dedim.. şöyleki.. biraz araştırma yaptım.. karavan kiralayan şirketler var .. en az 3gün olmak üzere kiralama işi yapıyorlar.. zaten 1 hafta gibi bir deneme süresi planlıyorum.. otellere vereceğim parayı buna verir hiç olmazsa denemiş olurum diyorum.. izmir de bu işi yapan ciddi firmalar varmı ? henüz araştırma safhasındayım.. teşekkürler.

Hocam, hoş geldiniz.

Hoş geldiniz.

Cavid Sezen

Hoşgeldiniz arkadaşlar,

son mesajlarda karavan sevdasına vurgu yapan Atilla bey,Serhat bey ve zirvelerin sesi'ne en kısa zamanda hayallerini yaşamalarını
diliyorum. Kiralık karavan için İzmirde bildiğim firma yok İstanbulda Casavan firması ile görüşmenizi önerebilirim.

gezmen' Alıntı:
Hoş geldiniz!...

"Manisa", "1980" ve "Şevik" ... bir ortaokul arkadaşımı anımsattı bir an bana; Naim Şevik ile bir yakınlığınız var mı?

Cavid Sezen

Cavid hocam yanıtınızı kesinlikle farketmedim özür dilerim, kusuruma bakmayın. Bildiğim kadarıyla Naim beyle tanışıklığımız yok Cavid Hocam. Özel msj atmayı denedim fakat yeni üyeler özel mesaj atamamakta. O yüzden cevap yeri olarak buraya yazmayı uygun buldum. Hocam ellerinizden öperim selam ve saygılarımla....

Yeni Katılan Arkadaslarıma da Hoşgeldin diyorum. Selam ve saygılarımla...
İlhan Şevik

"Şevik", çok sık rastlanan bir soyadı değildir; Manisa ve Şevik bir arada olunca, acaba demiştim...

Esen kalın.
Cavid Sezen