Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Merhaba!Saygıdeğer 'Gezenbilir' üyesi karavancı dostlar,
Teknolojiyi gereksinim duydukca öğreniyor ve kullanıyorum.Tabiiki bunun içinde çevremden yardım alıyorum.Bunu yazma nedenim; bu siteyi akşamları biraz geç saatlerde kullanırken yardım alamadığımdan kendi olanaklarımla kullanıyorum..İlk mesajımı 17 Ocak'ta araç arayışımı iletmek için yazmıştım.Hemen ardından ,sevgili dostlar,sayın; yugun,Orbay74,buralpdi,gezmen,derindeniz1,orsaalabanda,drares ve telefon görüşmeleriyle tanıdığım yaybek bana ''hoşgeliş'' mesajları göndermişler,bunları bulup okumakta biraz geç kaldım.Bu dostlara teşekkür ediyor,saygı ve sevgiler gönderiyorum.
O mesajımdan kısa bir süre sonra aldığım ani bir kararla kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir araç aldım.İki gün içerisinde bakımlarını yaptırdım,koltuklarını söktüm,o günden buyana okul derslerim dışında iç donanımı için uğraşıyorum.Sevgili Yusuf Aybek kardeşim zaman zaman arayıp destek veriyor,O'na bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Aracımı bundan sonraki iki veya üçüncü hafta sonuna kullanılabilir hale getirmeye çalışıyorum.Tabiiki profesyonel destek alıyorum.Bitinceye kadar sürpriz kalsın mı?