Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Merhabalar biraz gecikmişte olsa kendimi tanıtmak istiyorum gezenbilirde bulduğum dostlara.
İsmim Ümit Tiryaki Ankarada 1958 doğdum. Hala Ankarada yaşıyorum.
Memurum, Makina Mühendisi olarak çalışıyorum.Evliyim biri kız iki evlat sahibiyim.
Oğlum ODTÜ MYO Elektronik bölümünü kızım ise Hacettepe konservatuarı oyunculuk (tiyatro) bölümünü kısmet ise bu yıl bitirecekler.
24 ve 23 yaşlarındalar. Kampçıyım uzun yıllardır çadır kampı yapıyoruz tatillerimizde bir süredir ise imkanlarımız elverimesi durumunda karavana terfi etmeyi gönül arzu etmekte.
Gençler bir süredir çogunlukla bizlerle tatile çıkmıyorlar. Yüksek tavanlı 2kişiye göre dizayn edilmiş uzun bir yatağı olan (boy 1.90) camper düşlüyoruz. 5 yıldız oteli değil binlerce yıldız altında uyumak keyfini Allah sağlık ve sıhhat verirse sürdürmeyi düşünüyoruz.
Gezen bilirde ne buldum diye düşünür isem eğer; teknik bilgi, tecrübe, iyi niyet, yardım etme arzusu ve dostluk buldum.
İnşallah hep böyle olur. Özellikle Oguz beye (yanımdaki karavanım), Yusuf beye (yaybek) ve diğer dostlara gönül dolusu sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
umit1958@hotmail.com
umit.tiryaki@tmo.gov.tr
05362460909
"Gönülleri birleşenler selam sizlere,
Uzaklardan dertleşenler selam sizlere"