Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 711,648
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Dinçer bey aramıza hoşgeldiniz. Beklentilerinizin en kısa zamanda hayırlı bir şekilde gerçekleşmesini temenni ederim. Karavanınızı yaptırmanın yanısıra isteklerinize ve maddi imkanlarınıza uygun ikinci el karavanları incelemenizide tavsiye ederim.

Etiketler

lukman' Alıntı:
Karavanınızı yaptırmanın yanısıra isteklerinize ve maddi imkanlarınıza uygun ikinci el karavanları incelemenizide tavsiye ederim.
Daha mantıklı ben de 2. el aldım memnunum.

Hoşbulduk

Aslında güzel fikir. Nede olsa üniverstede bi sürü bekar evi olan arkadaş olacak Arada 220V tesisatıda döşesem birde uzun kablo ile işi çok rahat çözebilirim

Herkese merhaba
Uzun süredir formu okumaktayım. Uzun seneler tatillerimi kamplarda çadır açarak geçirdim ve artık karavana terfi etme zamanının geldiğine kanaat getirerek bir araç edinme safhasındayım.
Kişisel bilgilerim ; emekliyim, 50 yaşındayım, Ankara'da yaşamaktayım, ben, eşim ve biri 24 diğeri 19 yaşında 2 tane oğlum var birde küçük köpeğim ile doğa sever bir aileyiz.
Herkesi saygı ile selamlıyorum.

Rıfat Bey, hoşgeldiniz; umarım kamper hayalinizi gerçekleştirirsiniz, şimdiden kolay gelsin...

Cavid Sezen

teşekkürler bülent bey. ihtiyacımız olduğunda sizleri rahatsız ederiz.

cavit bey iyi dileklerinize katılmamak mümkünmü. teşekkürler.

Rıfat ağbi aramıza hoşgeldin ,
sonunda dayanamadın artık, buradan senin arabanında yapılış hikayesini okuruz, sandığı aç bakalım sende ne projeler var

Erdı bey
Dıncer bey
Rıfat bey Hoş geldınız.

Atlamıs oldugumu dusunerek , yenı gelen tum arkadaslarımıza hos geldınız derım.