KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dinçer bey aramıza hoşgeldiniz. Beklentilerinizin en kısa zamanda hayırlı bir şekilde gerçekleşmesini temenni ederim. Karavanınızı yaptırmanın yanısıra isteklerinize ve maddi imkanlarınıza uygun ikinci el karavanları incelemenizide tavsiye ederim.
Merhaba Erdi kardeş aramıza hoş geldin forumda Raci beyin magirus karavanı var o başlığı inceleyebilirsen sana fikir verir karavanda yaşamak o kadarda kolay değil çünkü bu işin elektrik sorunu var su sorunu var atıksu sorunu var hatta tuvalet sorunu var sürekli çalışma gerektiren bir iş ama olurda sabit bir yer bulursan birazda emek ile tek kişi rahatlıkla konaklayabilir,okul için ev kiralayacağına aracı park ettiğin bir yerden komşulardan ücreti karşılığında elektrik alabilirsen olmayacak iş değil umarım arzu ettiğin karavana kavuşursun.
Aslında güzel fikir. Nede olsa üniverstede bi sürü bekar evi olan arkadaş olacak Arada 220V tesisatıda döşesem birde uzun kablo ile işi çok rahat çözebilirim
Herkese merhaba
Uzun süredir formu okumaktayım. Uzun seneler tatillerimi kamplarda çadır açarak geçirdim ve artık karavana terfi etme zamanının geldiğine kanaat getirerek bir araç edinme safhasındayım.
Kişisel bilgilerim ; emekliyim, 50 yaşındayım, Ankara'da yaşamaktayım, ben, eşim ve biri 24 diğeri 19 yaşında 2 tane oğlum var birde küçük köpeğim ile doğa sever bir aileyiz.
Herkesi saygı ile selamlıyorum.