Sevgili Muammer,
Kendini tanıtırken, bir kitap yazdığından bahsettiğin için daha da cesaretle yazıyorum, lütfen ve lütfen - efet- -yapcam- -etcez- gibi günlük konuşma dilinde olan ama güzel Türkçe'mizin imla kurallarına asla uymayan kelimeler kullanma, sohbet odalarından farklı bir ortamdasın ve hem kendimize hem de güzel Türkçe'mize biraz saygı istiyoruz.
Kendine iyi bak
Oğuz
Sevgili Raptor ve sevgili Muammer aramıza hoşgeldiniz.Site gerçekten müthiş pc karşısında zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor eskiden nsıl zaman geçireceğimi düşünürdüm, şimdi ne yapıpta nete zaman bulabileceğimi hesaplıyorum.Akşam 7 de bir oturuyorum takkk gece 12 olmuş.Umarım sizde benim gibi zevkli dakikalar geçirirsiniz.
Merhaba...
Ben Mahmut Gümen...
Karavancı dostum Oğuz Sevim'in "davetine icabet ederek" forumuza üye oldum.
1952 istanbul doğumluyum. Evli 2 çocuk babasıyım.
Eşimle beraber, uzun seneler Türkiye'yi karavanımızla karış karış gezdik, halen de gezmeye devam ediyoruz.
Senenin en az 4-5 ayını karavanda geçiriyoruz.
Kamp ve karavan derneği İİstanbul şubesi yönetim kurulu üyesiyim.
Derneğin web sayfasındaki forumda, yıllardır insanları karavancılığa teşvik etmeye ve bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyorum.
Bu tip forumların fazlalaşmasını, Türk karavancılığının layık olduğu yere gelmesi için gerekli görüyorum.
Tekrar Merhaba...
Burada da yazmaya başlamanız, deneyim ve bilgilerinizden yararlanma olanağı sağlayacaktır kuşkusuz.. Basım aşamasında olan kitabınızın da apayrı bir katkı sağlayacağına da inanıyorum, bekliyoruz..
Mahmut Bey,
ben de diğer arkadaşlar gibi UKKF forumdan yazılarınızı takip edenlerdenim,
sizi bu forumda da görmek gerçekten hoşuma gitti, konuya ilgi duyan arkadaşlar için
ciddi bir kazanımdır.