Halil bey aramıza hoş geldiniz. Desenize su yüzüne vuranlardansınız. Bu forumu sessiz ve derinden takip eden çooook arkadaşımız var. Bir yere kadar dayanılıyor,sonra atıyorlar kendilerini aramıza. Emekliliğe kadar burada prof. olursunuz merak etmeyin. Bence emekliliği görmeden karavanınızı kapıda görürsünüz gibi geliyor ya.. hadi hayırlısı diyelim. Secgi ve saygılarımla...
Aslında belki hoşgeldiniz demek de yanlış. Halil bey zaten 3 senedir buradaymış. Belki pek çoğumuzdan eski. Benden eski olduğu kesin Yalnızca yeni yeni ses veriyor. Hoş ses verdiniz desek? ;D ;D ;D
Abdi bey çok hoş buldum sizin gezi anılarınızı zevkle okudum merak ettiğim karavanınızın içini hiç fotoğraflamadınız her halde yada benim gözümden kaçtı görüşmek üzere.
Yusuf kardeşim teşekür ederim galiba en çok sizin panelvan alıpda karavana çevirmek için ne zorluklar çektiğinizi hatırlıyorum bende sizinle beraber sıkıntılı günler geçirmiştim işler yoluna girincede zevkle sizi takip etmiştim darıısı ikincisine.
Ümit bey sağ olun aslında sizin karavanınız yapılırken hanımla çok istedik gelip görmeyi ama kısmet olmadı hatta geçen haftada bir telefon edelim müsait iseler tanışalım dedik ama yine olmadı görüşmek üzere.
Yusuf kardeşim teşekür ederim galiba en çok sizin panelvan alıpda karavana çevirmek için ne zorluklar çektiğinizi hatırlıyorum bende sizinle beraber sıkıntılı günler geçirmiştim işler yoluna girincede zevkle sizi takip etmiştim darıısı ikincisine.
Halil bey bizim karavan süreci gerçekten çok sancılı geçti ama bir o kadarda keyifli oldu,yapım aşamasında neredeyse forumda yapılan tek araç olması nedeniyle ilgi,alaka,yoğunluk çok fazlaydı bu kadar ilgi alaka çok hoşuma gidiyordu ve arkadaşların yardımıyle mutlu sona ulaştık Allah tüm karavan sahibi olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.