Tanışma Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 579,982
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba arkadaşlar. 34 yaşındayım pirelli lastik fab.çalışıyorum.10 gün önce opel forentera aldım.devamlı siteye giriyorum ve çok beğeniyorum. hazır resmim yok olunca koyacam.herkese bol off road'lar kendinize iyi bakın
 

Etiketler
Değerli Gezenbilir üyesi, aramıza hoşgeldiniz...

Bu bölümde sadece kendinizi tanıtıp, diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanımasına yardımcı olabilirsiniz. Kullanıcı adınızın altına isminizi yazmanız, sizi tanımamızı kolaylaştıracaktır...

Forum kuralları gereği, mesajlarınızı tüm sitede küçük harflerle yazmanızı rica ederiz...

Arkadaşlarımızın sizlere ''hoşgeldiniz'' mesajlarını yazdığı ''<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081">Serbest Muhabbet Köşesinden</a>'' sohbete devam edebilirsiniz..

<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0">Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz</a>


DÜZGÜN TÜRKÇE KULLANIMI İLE ALAKALI BİR KAÇ SÖZ:
____________________________________________


Her forumda olduğu gibi bu forumda da düzgün Türkçe kullanmalıyız. Örneğin Chat dünyasındaki ''ewt'' ,''tşk'' , ''Slmm'', ''z'' harfi yerine ''s'' harfi kullanılması gibi yanlışları yapmamalıyız.
Bizler düzgün Türkçe kullanma konusunda öncü olmalıyız..


Forumda açılan konu başlıkları aşağıdaki örnekte olduğu gibi Baş Harfleri Büyük olursa bir bütünlük sağlanır.

''Gezi Fotoğraflarımızı İzleyelim'' = Bu doğru bir konu başlığıdır.

''gezi fotoğraflarımızı izleyelim'' = Bu yanlış bir konu başlığıdır.

''GEZİ FOTOĞRAFLARIMIZI İZLEYELİM = Bu da yanlış bir konu başlığıdır.

Saygılar.. İyi paylaşımlar...
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar...Ben Uğur Kalaycı.1966 İstanbul doğumluyum.İstanbul'da perakende satış yapan bir iç giyim mağazasının sahibiyim.
Çok keyif aldığım off_road gezilerine, sizlerle beraber katıldığım için mutluyum.
Grand Cherokee 3.0 lt.CRD_ WK kasa aracımla aranızdayım :smiley:

Isoff027 1


DSC03334 1


ErcovaYaylasveKarrGezi208 1
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba... Mustafa Kemik, Bartın, 1951.
Grafik tasarımcısıyım. İstanbul Anadolu yakası Koşuyolu-Acıbadem, ev-iş olarak yaşadığım semtler.
Off-road ve 4x4'le 1995 yılında, 76 Jeep Grand Wagoneer ile tanıştım. Aktif olarak 2 yıldır off-road yapıyorum.
Wagoneer dışında, off-road için daha uygun gördüğüm ve kullandığım araç, 94 Jeep Cherokee Sport.
Doğada olmak, yeni yerler görmek ve keşif gezilerinden, özellikle biraz da zorlu ise müthiş keyif alıyorum.

Benim taka... 76 Jeep Grand Wagoneer:
Wagoneer1

Wagoneer2


Aktif olarak off-road yaptığım 94 Jeep Cherokee Sport:
Mkxj4

Mkxj3

Mkxj2

Mkxj1
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba Ben Kerim ALÖÇ 1966 doğumluyum.Ankara G.O.P da oturuyorum.Doğa gezileri ve kamçılıktan çok keyif alıyorum.( burdan yoldan çıkalım tepeyi aşarsak kamp yerine daha çabuk ulaşırız,kestirme gibi.......Abi ya 6 saattir dağlarda dönüyoruz arabanın benzinide bitti.bi benzinci bulamassak hapı yuttuk.zaten gidecek hal de kalmadı.içim dışıma çıktı,nerdeyiz yaa.)şeklinde offroad çıyız.aracım 88 cherokee xj.
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba ben Faruk BEDİR 1976 istanbul doğumluyum ve aslen Gümüşhaneliyim..Demir ticaretiyle uğraşıyorum..son tahlilde chevrolet taho marka aracımla bu atmosferdeki havayı sizlerle solumaya devam ediyorum..
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Zerrin Yiğiter.... ,
Hepinize Ankara'dan Merhabalar... ,
Trabzon asıllı ( sadece bir defa gittim :mad: :-[ :'( .. ) bir Ankara'lı olarak Offroad, Ralli, Formula 1 merakım yıllardır izleyici olarak sürerken bir gün Ercova Yaylasına Kamp yapmak için geldiğimde ( kamp, trek, dağcılık yapmaya çalıştığım diğer hobilerim :D ) kendimi offroad yapan araçların ( Faruk tşkler gerçekten iyi pilotsun :D ) içinde buldum. İyikide gelmişim, Gezenbilir Offrod Grubu içinde olmak beni çok mutlu ediyor ve hepiniz çok iyi pilotlarsınız ... ;)
Bu arada İktisat okuyup Ekonomist oldum ... :D Micro ekonomi ve serbest piyasa ekonomisinden etkilenip iki adet giyim mağazası açtım :D
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba adım fahri ÖZTÜRK .... 1972 bilecik doğumluyum (taşralı yani :smiley: )endüstriyel elektrik elektronik bakım onarım montaj şirketim var... 5,2 g cherokee v8 aracım la off-road ve doğa sporları yapmayı seviyorum...her kes en az bir kez bu sporları yapmalı diye düşünüyorum...ayrıca göz bebeğimiz gezenbilir ailesinede selamlar...iyiki varsınız iyiki varız...
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhabalar Adım Tayfun ATAKAN 1964 istanbul dogumluyum ARACIM 2004 MODEL 4000cc JEEP WRANGLER 1996 yılında isoff da off road yarışları ile başladım bir çok yarışa katıldım (derecem çok iyi degil)sevdigim bir arkadasımı yarış bittikten sonra kaybettim ve 1-2 arkadasımında sakatlanması nedeniyle 2-3 yıl ara verdim ve kendime yeter artık dedim ve daha keyifli ve himayesi kendimiz oldugumuz ufak tefek oyunlar ve eglenceler yapmaya karar verdim ve sizin gibi degerli arkadaşlarla tanıştım ve çok memnun oldum.Devamını sabırsızlıkla beliyorum
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Adı Orkun
Soyadı Baykal
Doğum yılı 77
Kan Grubu Jeep CJ+

:smiley: ambalaj sektöründe Japon firmasında çalışıyorum ayrıca dış ticaretle uğraşıyorum, aslen endustri mühendisiyim. Çengelköy'de oturuyorum, iş yerim Maslak' ta.. (Maslak sanayinin hemen üstünde / tesadüfen ;)) .... 2. Jeep'imi 2. defa topluyorum..

iyi ki buldum sizi :D :D :D :D :D
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba,özlem ben,fizik öğretmeni,doğa sever,ama doğanın fiziki şartlarına ne yazıkki yabancı,ayaklarım gözlerimm hariç,...kapadokya,ıhlara vadisi,cennet cehennem,erciyes,yerin 7 kat altı mağarası,datça knidos ve koyları,küçük tepecikler ayaklarımın ,gözlerimin bildikleri,sizin grubun formatına uymuyor pek ama uymak yeni fiziki şartları benliğimle tanımak tecrübe etmek isterim:smiley:
off road değil yapmak normal trafikle zor baş edebiliyorum.izlemek isterim(gokart yapmıştım ama)
sohbetlerinize katılmak,anlamak,doğa içinde doğal insanlarla doğaçlama yaşamak isterim..
görüşmek üzere.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selamlar;

Ben,Yüksel Uysal 1971 Almanya Bremen doğumluyum.Evli ve iki çocuk babasıyım.Şile liyim Ümraniyede ikamet etmekteyim.
İmes san sitesinde makine parçaları,çeşitli kalıp ve inşaat iskelesi bağlantı elemanları imalatı işiyle uğraşıyorum.

Önceleri 4x4 daha sonra Off-road merakım 4-5 yıl önce bir bayram dönüşü kar yağması sonucu köyümüzde mahsur kalıp (aslında çokda iyi olmuştu ya) ve ertesi gün köyümüzün dik rampasını çıkamayan araçları seyrederken,rampayı çıkamayan çift kabinli ve kasası kumla dolu olan hyundai kamyoneti çekmek isteyipte çekemeyen traktörün halini görüpte dayanamayıp ''çekil kenara ben çekerim '' diyen ve hiç zorlanmadan çeken telekoma ait Land Rover defenderi görünce başladı.O anda yanımda bulunan arkadaşlarıma ''ben bu güne kadar boş yere araba kullanıyormuşum,istanbul dönüşü hemen arabamı satım bir cip alıcam'' dedim.Ve dediğimi yağtım.O gün bugündür önce Pajero ve şimdi cherokee xj kullanıyorum.

4x4 aldıktan sonra uzun bir süre hep tek tabanca gezdim.Yanıma hiçbir zaman arkadaş bulamadım.Taki bu yıl başında ocak ayında bu siteyi GEZENBİLİR i bulana kadar.

Şimdi o kadar çok arkadaşım ve abim olduki.Hepsini çok seviyorum.

Herkese saygılar;
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba,

Ben Mert Kiğılı, Bilgisayar mühendisiyim, 28 yaşındayım, elektronik güvenlik sistemleri proje ve kurulumunu yapıyoruz aynı zamanda hobi olarak dalış eğitmenliği yapmaktayım. Dalış ve offroad dışındaki hobilerim kayak, snowboard, windsurf, fotoğraf, dans, rafting ve her türlü su sporu. Gezmeyi ve yemeyi de unutmamak gerek, Mehmet Yaşin fan club üyesiyim :smiley:

bu arada benim kan gurubu da Disco LR+ :smiley:

Bearmach 2" yükseltme kiti
7.5 16R OK144 lastikler
çelik tampon
T-max 11.000 vinç
Old Man Emu amortisörler
çelik karter koruma

Resim0025


Mini Mart Nisan127


Mini Mart Nisan119
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

MERHABALAR. BEN KOCAELİ'NDEN FATİH YAZICI. İNŞ.YÜK.MÜHENDİSİYİM. 31 YAŞINDAYIM. EVLİYİM VE ŞÖFÖRLÜĞÜ GAYET İYİ BİR EŞİM VE TAM BİR ARABA MERAKLISI 1.5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR. GEZİLERİME ONLARDA EŞLİK EDİYOR. LADA NİVA SAHİBİYİM. YENİ ALDIM ARACI. AMA DAHA ÖNCEDEN 1990 GHEROKEE COUNTRY SAHİBİYDİM. DAMARLARIMA BULAŞTI HERALDE FAZLA DAYANAMADIM. EXTRA ARAÇ OLARAK SONUNDA LADA NİVA ALDIM. HAFTA SONLARI HOBBY AMAÇLI OFF-ROAD VE GEZİLERE KATILMAYA ÇALIŞACAĞIM. TABİKİ ARANIZA KATILMAMIZA İZİN VERİRSENİZ :smiley: HERKESE SELAM. TANIŞMA DİLEKLERİMİZLE...
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selamlar; İstanbul' dan Korhan Şen. Yüksek Makine Mühendisiyim. Yurt dışı&içi inşaat - çelik taahhüt işeri yapan bir holdingde Kazakistan Projeler Koordinatörü olarak çalışıyorum. Bekarım; bekar kalacağım... Uzun süre asfaltta uçan tenekelerle haşır neşir olduktan sonra uslanmak baabında bulaştırıldığım 4x4 hastalığıma şu an Grand Cherokee Limited ZJ 5,2 V8 ile daha da şiddetlenmiş olarak devam ediyorum. Bir süre tek tabanca takıldığım off-road gezilerime bir süredir Gezenbilir üyesi arkadaşlarımla devam ediyorum. Herkesi seviyorum...
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

selamlar ;)
ben Gokhan Yavuz 1966 istanbul dogumluyum.İstanbulda bir ozel sirkette idari amir olarak calismaktayim.Nissan skystar 4x4 pickup aracım var.sizlerle kartepe de tanıstıktan sonra off-road merakım muthıs sekılde kabardı :smiley:simdi aracımın uzerınde yapılabılecek herseyı yaptırıp tekrar gezılere katılmayı planlamaktayım.
herkese saglıklı,neseli guzel gunler dılerım :smiley: :smiley: :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,469
Mesajlar
1,518,355
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst